ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Linsen
Camilla Rasm...
16 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Dancer in the Dark.
Camilla Rasm...
6 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Kære DagBob

Nuuuiiii....Bob er træt af Puha fra Kærgården, som godt nok er træls at høre på.

Søde lille Puhamus, når nu du godt ved, at dine forslag ikke har reelt indhold, ikke har skyggen af en chance for at blive ført ud i livet, og dermed maksimalt kan appellere til Ekstra Bladsets minimaltbegavede læsere, eller andre befolkningsgrupper med svag fatteevne, hvorfor så bringe dem på banen?

Man kan da for satan og helvede ikke tage noget af dit ævl seriøst, og selvom du en dag skulle træffe, ved et uheld naturligvis, at ramme noget med blot skyggen af fornuft, så har du efterhånden råbt "Ulv" så mange gange, at ingen vil lytte til dig.

Du er en latterlig, populistisk, manipulerende politiker wannabe, som, desværre for alle der reelt kan tænke selvstændigt, rammer din målgruppe så godt som en amerikansk tv prædikant, der weekend efter weekend, formår at udføre de mest fantastiske "mirakler" på direkte tv. Du sælger nemlig dine budskaber om hvor heroisk du kæmper mod uretfærdighed rigtigt rigtigt godt. Du ville måske være rigtig god til markedsføring i det private erhvervsliv.

Faktisk kan jeg ikke lade være med, samtidig med min dybtfølte irritation over din blotte eksistens, at føle, at du trods alt er dygitg til det du gør. Det du gør er nemlig ikke politik, selvom du så hjertens gerne vil bilde alle folk ind at det er. Men du er lige så lidt politiker, som folk på Ekstra Bladet, Se&Hør m.m. er journalister. Skægt nok, så deler du nok "kunder" iøvrigt, med ovennævnte pladderblade. Istedet er du en omgang varm luft, en lykkeridder som rider på hvilken folkelig bølge der nu måtte være højest, alt imens du skråler op om hvor god du er for alle, uden at du konkret gør noget som helst. Du er som nogle berømte klædestykker, i et berømt eventyr, af en berømt dansk digter...resten er op til dig selv at regne ud.

Jeg vil støtte dit forslag om at forbyde pædofile at bo tæt på børn, den dag nogen stiller forslag om at forbyde dig at beskæftige dig med politik. Er det en aftale?

Bob - Korser sig

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Luk nu r.... Pia er publiceret 03/08-2006 21:45 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.