Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Skorpioner
Tine Sønder ...
11 år siden
Så blev jeg et telt-menne...
Michala Esch...
16 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
1 måned siden
Hvad Naja kan.
Camilla Rasm...
10 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
11 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 7 dage siden
Nyt år
Martin Micha...
4 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
jeg er i et underligt humør. irritabel. lidt trist. frustreret. uden at noget konkret egentlig går mig på!
for det har jo egentlig været en fin dag.

jeg har spist sundt. job har været fint nok, jeg har købt yndig regnjakke, jeg har lavet interview, redigeret og holdt møde med min medredaktør, hvor vi fik skrevet en del mails, lavet dagsorden til stormøde, grinet osv.
og nu er jeg så lige kommet hjem for en tre kvarter siden. spist sund mad igen. og om lidt kommer der kongekabale. jeg har set den før. sammen med andreas. jeg var vistnok ret begejstret for den, så vidt jeg husker, så jeg glæder mig til at slappe af til den. vil nyde en kop chai-te til den.

hvad fanden er det så, jeg er så mokke-sur over??? var ved at kvæle en kollega i dag, da hun kom ind og hentede yoghurt til at blande i suppen. det irriterer mig SÅ meget. uden at jeg kan sige hvorfor - for det er jo ligegyldigt! synes bare, det er klamt, når de gør det. de gør det, fordi suppen er for varm... derfor er jeg nu begyndt at øse suppen op en halv time før de skal spise. jeg oksede rundt i dag for at nå det - og polinterede netop at suppen ikke kunne være for varm i dag, for jeg havde hældt den op en halv time før spisetid. og ALLIGEVEL kom de ud og hentede yoghurt! VOR HERRE BEVARES! fik overfuset stakkels kollega.

måske er jeg bare præ.
det er jeg egentlig nok.

men det er også min gamle klasse, der er irriterende!!! de spørger ALTID om jeg ikke holder en fest for den gamle klasse. så finder jeg dato og sender mail ud.... meget FÅ svarer. det har nu stået på i... 13 år. og jeg bliver lige irriteret over det hver gang. de andre år har jeg så ringet rundt til folk og rykket dem for et svar. det bestemte jeg mig for at jeg ikke gad i år, da det for helvede er voksne mennesker, der er tale om, som burde kunne finde ud af at svare på en simpel mail.
nå.
festen skulle så være på lørdag. jeg besluttede mig for at lige meget hvor lidt, der meldte tilbage, så ville jeg bare holde den der. ikke rykke folk for svar.

da jeg så bekendrgjorde at vi kun blev 6, spurgte de om vi så ikke kunne rykke dagen.
jeg svarede, at jeg ikke troede at datoen var det store problem, men at folk bare ikke svarede.
men ok så. vi bliver enige om to datoer som der skal vælges imellem. 22/9 og 29/9. og så skal vi så stemme om hvilken dato. efter tre uger er der OTTE der har svaret! for fanden.
så i morges skrev jeg ud at hvis jeg ikke havde hørt fra mindst 5 mere inden ugens udgang, så ville jeg helt aflyse, da jeg ikke længere gider holde datoerne reserveret, når folk ikke en gang svarer på den simple mail, og at jeg egentlig ikke gider spilde mere energi på datohalløj og mailudsending.

jeg FATTER ikke at folk er så sløve!
og det er PRÆCIS det samme problem med radiofolkene. jeg har TO gange nu bedt dem om at sendee mig en mail med hvilke bøger de har bestilt, fået, anmeldt eller ikke anmeldt endnu, så jeg kan opdatere min liste.
der er EN der har meldt tilbage.
christ altså.

har ringet til a-kassen i dag og hørt lidt om hvordan jeg forholder mig, når jeg bliver ledig. jeg siger op i morgen - har lige printet min opsigelse. åh, jeg orker egentlig ikke at det skal være offentligt. ikke at det kommer som nogen overraskelse for nogen, da det hele tiden har været min mening. men ja.... jeg orker ikke at det skal være offentligt.

jeg glæder mig til at stoppe, men det bliver sgu også mærkeligt. jeg har været glad for at være der, og jeg kan godt lide mine kolleger (når de altså ikke hælder yoghurt i suppen!!!) og jeg elsker de fleste af ungerne.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget opstød er publiceret 27/08-2007 20:06 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.