16 år siden

Give og tage ansvar

Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
11 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
At træffe en beslutning
Baru
1 år, 8 måneder siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Årsdag
Mikala Rosen...
11 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Indgik en aftale med teenageren om at fjernsynet og computeren skulle slukkes så han senest lå i sin seng kl. 22.30. Jo – jo det fik den unge mand hurtig lavet til om at der først blev slukket kl. 22.30 og derefter gjorde sig klar til sengetid. Efter at have problemer med at finde ud af sengen, og igen i dag faldt i søvn - koster det en halv time. Har opgivet at være ” nørdet ” og prøve at rode med det tekniske på computeren, så der bliver i stedet købt en timer ril routeren som forbinder computerne. Hvis det forsat er et problem at stå op bliver antennestikket til fjernsynet taget fra når Claus går i seng. Den går igennem væggen imellem soveværelset og hans værelse.

Ringede i morges til Michelles læge og aftalte en tid på mandag i næste uge. Lægen spurte om hun kom alene, da hun de sidste 2 gange havde brændt hende af. Jeg sagde at jeg kørte derop og tog med hende, og det var også okay. Har prøvet på at få hende ” flyttet hjem ” i en periode, så jeg kan hjælpe hende, men hun kan ikke give slip på kæresten. Talte kort med ham i dag og han har det også svært. De har talt om at bo hver for sig, men den tror jeg ikke på holder. Hun taler hele tiden om at de ” måske ” kan få deres ting opmaksimeret i en lager til den skole hvor hun arbejder, men hun har ikke spurt lederen endnu. Hendes far er indstillet på at tage fri fra arbejde og køre op og hjælpe dem i morgen, men det kræver at der er lavet en aftale. Samtidig er de boligløse fra og med onsdag morgen. Har spurt hvorfor hende og kæresten ikke bare midlertidig kan komme tilbage hertil, men der frygter hun det ” dårlige selskab ” som åbenbart ikke er så slem i Århus. Jeg synes nu at det er slemt nok uanset. Hun har mindre end et døgn til at finde ud af hvad hun vil !

Min far fortalte i går at der ikke kom ret meget ud af det kære boligmøde med påhænget. De havde ikke andet at tilbyde end forsorgshjemmet og der kunne hun ikke have hendes hund med. Havde tilmed spurt om min far kunne tage sig af den – det kunne de sku ikke være bekendt. De ved godt at det kan han ikke, men det letter selvfølgelig deres arbejdsgang. Er bange for at hun flytter med, da han ikke kan holde hendes evindelige plageriger ud og giver lov for at få fred, samtidig synes han også at det er synd at hun skal ende der – igen.
Hun er taget over til hendes ex ven i går og jeg ved ikke om hun er kommet tilbage endnu. Havde taget en flaske Gin med sig. Sagde til ham - at hvis datteren ringer igen, så skulle han ikke hente hende, ej heller køre over med hendes medicin, da det ikke er hans ansvar at hun vælger at drikke eller ” glemme ” medicinen. Han har nok i at passe på sig selv.

Det har jeg i og for sig også, men kan ikke lade være med at tage ansvar på mig. Hmm selv om jeg ikke bifalder Michelles livsførsel, så kan jeg sagtens se mine gener i hende.

Må hellere finde i arbejdstøjet inden gemalen kommer hjem.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Give og tage ansvar er publiceret 10/09-2007 14:51 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.