13 år siden

10. september 2007 En travl weekend

Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
8 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
5 år siden
Det der med balance...
Kianna Kitte...
3 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
6 år siden
No name girl
5 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
11 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
13 år siden
Tankemylder...
Kianna Kitte...
2 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
8 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
5 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
4 år siden
Torsdag
Mille Larsen...
3 år siden
Kreativiteten Længe Leve....
Kianna Kitte...
3 år siden
God karma...
Kianna Kitte...
3 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
6 år siden
Koldt
Kenny Raun (...
5 år siden
19-03-17
Hannah White...
4 år siden
En hel sindssyg travl wee...
Kianna Kitte...
2 år siden
Jeg er udgivet, woo!
Kianna Kitte...
3 år siden
Påske
Hanna Fink (...
6 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
8 år siden
Mandag den 10. september 2007 En travl weekend

Først i fredags, jeg havde besøg af min niece på 10 år, Alberte, hun skulle passe hunden og kattene medens jeg var til Landsmøde i Tidens Pensionister om lørdagen, sidst på eftermiddagen kom flyttekasserne. Alberte og mig hyggede os, og snakkede om den kommende flytning. Efter vi havde lukket af i stalden blev der hygget ekstra med chokolade og flødeboller og Cola. Ikke særlig politisk korrekt men Alberte får kun slik en gang om ugen, og vi så Vild med dans, og det er dejligt det er startet igen. En rigtig hygge aften.

Lørdag formiddag gik roligt og omkring klokken 12, var jeg klar til at drage af sted til Den Gamle Grænsekro, og min chauffør holdt for døren. Et andet medlem af Tidens Pensionister som var så venlig at tage mig med, selvom vi aldrig havde mødt hinanden. Vi fik holdt vores Landsmøde, som sådan nu engang skal holdes. Det var hyggeligt og jeg nød hver øjeblik, og det jeg hørte om det nye parti jeg havde meldt mig ind, syntes jeg bare passede helt perfekt til mig, og jeg blev valgt som suppleant i hovedbestyrelsen, og det er jeg glad for. Der blev drukket kaffe med en god kringle til, super lækker. Jeg kan i øvrigt varmt anbefale en tur på Den Gamle Grænsekro, alt var perfekt.

Efter landsmødet var der fællesspisning, og også det var vidunderlig mad og stemningen var god. Dog skulle vi måske have begyndt at danse, det blev der ikke så meget af. Hen på aftenen var der nogle der begyndte at køre hjem, og så var vi en lille sluttet samling, der fik danset den allersidste dans, og sunget Sku gammel venskab. En skøn slutning på en fantastisk dag, og jeg skal have sendt en stor tak til Bestyrelsen af partiet for en dejlig dag. Også hjem fik jeg kørelejlighed af en dame, men vi havde lidt besvær med at finde vejen ned til mig, men til sidst lykkedes det og lidt før midnat var jeg hjemme. Fik snakket lidt med Alberte der ikke var gået i seng og lidt slukøret fortalte hun havde siddet ved computeren og ikke set at Steffi havde ødelagt remmen på min ene sko, men det går nu nok.

Søndag morgen var vi tidligt oppe fordi min broder og svigerinde ville komme og hente Else, og så skulle de sammen med Alberte køre over til vores kommende bolig og tag mål til hesteboksene, gardiner og lignende. Alberte var med som fotograf og fik taget nogle gode billeder til Olde og mig, så vi også kan få lidt at vide om stedet. De var hjemme igen omkring klokken 16, og efter en lille snak ude i gården tog familien hjem igen, og vi var igen alene på gården. Her er altid tomt når Alberte er rejst hjem, for hun er sådan en sød glad pige, der gør os i godt humør, men vi ses jo snart igen. Resten af søndagen brugte jeg til at få pakket de første flyttekasser, med videobånd og cd’er. Og til sidst gik jeg tidligt i seng, for det havde været en lang og travl men skøn weekend.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 10. september 2007 En travl weekend er publiceret 10/09-2007 19:22 af Alice Trauelsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.