16 år siden

Brevet...

Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
Stil, grill og musik
Martin Micha...
4 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Månemand
Camilla Rasm...
15 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Græsken
Halina Abram...
6 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
16.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Kom hjem her til aften efter et par dage på Djævleøen. Skulle derover med arbejde og kunne måske godt ha klaret det hele på én dag, hvis jeg virkelig gav den en skalle, men besluttede at dele det op over to dage og så overnatte hos én af mine venner, René, ikke langt fra det ene sted, jeg skulle hen.

Det var rigtig dejligt at se ham igen, havde ikke set ham i over 3 år. Jeg havde håbet at Kasper også kunne kigge forbi, men han havde ikke svaret på min besked inde på facebook.

René og jeg fik virkelig ordnet hele verdenssituationen, i det mindste hvad der skete i hans og i min verden. Fortalte ham den anden dag om min panik-situtation i weekenden, så det fik vi også lige vendt igen. Og jeg fik lige sidste nyt på hans hjemmefront med kæresten, der aldrig var hjemme.

På et tidspunkt skrev jeg en sms til Lone, om hun tilfældigvis stadig havde Kaspers nummer. Hun sendte så ét, men var ikke sikker på det stadig virkede. Men det gjorde det. :D Ringede til ham og fik en hurtig snak, det var rigtig dejligt at snakke med ham igen, er dælme også flere år siden vi snakkede sidst. Vi aftalte at vi skulle blive bedre til lige at sige hej, i stedet for bare at sige ingenting.

René og jeg morede os pragtfuldt igår aftes, har ikke grinet så meget, så længe i rigtig lang tid, det var en virkelig morsom aften. :-)

Vi gik i seng ved 12:30 tiden eller sådan noget, men tror ikke jeg har sovet så godt i nat for var ufattelig træt da vækkeuret ringede kl 8 i morges. Havde svært ved at komme op, så den blev over 10 inden jeg kom afsted. Og så rundt forskellige andre steder og arbejde, klokken blev 16 inden jeg kunne vende næsen mod det jyske igen. Puha en lang dag.

Da jeg kom hjem lå der en email fra min date fra i lørdags. Han savner mig helt vildt og kan ikke vente til han kan kysse og nusse min læber!!! For dælen, kan ikke klare sådan noget... :S Har lige skrevet en pæn mail tilbage at det desværre ikke skal være os og ønsket ham held og lykke fremover. Så er jeg da ude over dét problem.

Faldt i søvn på sofaen i aften mens jeg så CSI (fik ikke slutningen med...æv). Da jeg vågnede igen besluttede jeg mig for at gå i seng så skyndte mig at børste tænder og slukke fjernsyn og lys. Men jeg kunne selvfølgelig ikke sove, da jeg lå derinde, tankerne blev ved med at køre rundt i hovedet på mig. Det var især alt det med Kenny, hvor jeg lå og formulerede mig til det brev jeg vil skrive. Startede i sidste uge med at skrive et brev til ham for at forklare hvordan jeg har det med det hele, men kom ligesom fra det igen pga alt det andet, der skete i mit liv. Besluttede mig så at stå op og begynde at skrive videre på det, havde jo prøvet at falde i søvn i ca. 1 time uden held så kunne lige så godt stå op og lave noget mere nyttigt.

Har så lige skrevet en del mere til i brevet, men der mangler stadig noget synes jeg. Kan bare ikke lige komme på, hvad det er der mangler, det kommer jeg nok på en eller anden aften en af de nærmeste dage, når jeg ligger og prøver at sove igen.

Skal ellers ned til min mor i morgen. Har bestilt frikadeller og nye kartofler til aften, det glæder jeg mig til. Overnatter dog nede ved min far, både fordi der er mest plads men også fordi han får besøg af 2 af mine fastre og deres mænd lørdag eftermiddag, dem glæder jeg mig også rigtig meget til at se. Så alt i alt bliver det en god weekend. Har endda overvejet at blive dernede indtil mandag morgen og køre direkte på arbejde dernede fra.

Nå, må hellere prøve at gå i seng igen.

Godnat derude...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Brevet... er publiceret 17/07-2008 23:51 af NuserNielsen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.