Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
5 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
3 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Dag nr. 5 på fyldepinden....
Gaffa Brandt
11 år siden
Danmarks skønhed
Halina Abram...
13 dage siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 9 måneder siden
Vælg ikke tigeren, Martin
Olivia Birch...
8 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Jeg har ryddet op på mit lille 12 m2 kollegieværelse idag. :D Det gør en verden til forskel. Nu kan jeg rent faktisk finde de ting jeg mangler.

Men når jeg kigger på mit liv, er der umenneskeligt meget, der skal ryddes op i endnu.

Det er som om det at cutte rollespil helt, bare har efterladt én eller anden form for tomrum. Men det måtte jo komme, fordi jeg har ikke haft lyst til det siden jeg kom tilbage fra tyskland.

Så nu kommer jeg ind i den her fantastiske nye gruppe mennesker, aka min studiekreds. Altså alle dem på min årgang. Og guess what! de er alle sammen nørder og spiller rollespil. Lovely life that way huh?

Den positive side var at idag stod jeg og kom i tanker om at jeg skal i skole imorgen. Og jeg glædede mig rent faktisk. Jeg har forberedt mig, læst om hvordan jeg bedst lærer noget og i det hele taget har jeg sporet mit sind ind på at nu skal jeg til at prøve det stabile igen

Første fase: Kom godt fra studiestart
Anden fase: Ryd op i forhold, hvem skal vrages og hvem skal vælges?
Tredje fase: Indret din nye lejlighed til et beboeligt sted, hvor der kan arbejdes, bos, soves, slappes af og elskes til hjertet og alskens kropsdele brister.

Bare det at få skabt sig en stabil hverdag har været en udfordring i sig selv. først skulle jeg overvinde min egen stolthed, der bød mig altid at være på røven fordi: "Jakob! af alle er du ikke typen der settler down"

Så skulle jeg have styr på mine forhold, og de ligger stadig i ruiner. Lige pt, med den her søde pige, der mildest talt er en anelse vanskelig at hitte u a som vi siger på fynsk.
Først vil hun mig, og så vil hun mig ikke, og så kysser vi lidt og så skal hun have en pause og så holder jeg også en pause også er vi på hinanden igen som sprittere efter solbærlikør og nu... Tja nu er jeg ved at sprænge i luften over ikke at ane noget som helst om nogen som helst eller noget for dens sags vedkommende!

GAAAAAARGH Det er Kraftpetervæltemig ikke til

Her er man endelig kommet over E og begynder at tænke i kæreste, dig-og-mig-og-vi-to-baner...
Og så får man sådan én der, der bare ikke aner hvad hunede hun vil med mig. Åh ja jakob, du har jo altid været nem at manipulere af det modsatte køn. Og jeg ved hvornår man bliver manipuleret og hvad man skal gøre mod det... det er bare så ærgerligt når nu man har postet så meget energi i det. Suk...
Nu må vi vente lidt og se tiden an. Jeg har ikke travlt og jeg har ikke noget mod at være hendes lille skødehund det næste stykke tid. Desuden har vi haft en af de der berømte
"We need to talk" talks. Det er bare alt alt for tidligt for dem :D Vi er ikke engang kommet igang med forholdet endnu, og vi har allerede brug for det... PIS.

Ja... jeg ser hvor åen ender, men hey, jeg holder liv i den lille glød jeg har her i min mørke lomme. Et spinkelt håb om at hun vil give mig ligeså meget som jeg er villig til at give hende.

Jakob S. Arndal
- Tanker fra Livet

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget At rydde op er publiceret 01/09-2008 22:28 af Jakob Arndal (Takana).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.