21 år siden

Første dag i mit nye liv....

Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hvis jeg var en fisk ...
Halina Abram...
6 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
11 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Kære natbog (II)
Olivia Birch...
9 år siden
Gud taler til alle
Salomon
9 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
10 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Jeg fik nøglen til mit hus i går eftermiddags........

I aftes var jeg så derhenne med de første flytteting sammen med en ven og min datter - og det føltes bare så godt at være der.
Et sted havde jeg vel forventet at det ville være lidt trist, måske lidt nedtur, at stå i det tomme hus med alle fejl og mangler afsløret - men nej, slet ikke.

Der er lidt lavloftet i mit hus, og det gav mig nogle tanker, der førte tilbage til barndommen og hjemmet dengang, og min stue er vist næsten samme størrelse som i mit barndomshjem. Desuden er det et hus opført i samme periode som barndomshjemmet, så måske er det også derfor, disse tanker vækkes i mig, i hvertfald en lidt pusseløjerlig oplevelse, midt i al flytteriet, at føle sig sat 40 år tilbage i tid

I dag skal Lene ( min datter) og jeg på indkøbstur til Bilka og finde noget til det tomme køleskab m.m. Det glæder hun sig vældigt til - synes det er sjovt at skulle starte sådan helt forfra med alting. I det hele taget er hun bare sådan en glad og positiv pige lige nu, går op i det hele med liv og sjæl, så vi snakker farver, gulvtæpper, gardiner og jeg ved ikke hvad både til hendes værelse og til resten af huset. I aftes gav hun sig i kast med at samle et lille køkkenbord, jeg har købt, men måtte opgive fordi jeg ikke har fået værktøj i huset endnu. Det kommer først i aften, når Peter kommer ned til os, så hun må lige styre sin utålmodighed lidt..)))
Lene har valgt, at hun gerne vil være der sammen med os både i aften og de næste dage - og det er virkelig en stor beslutning hun der har taget om at møde Peter ansigt til ansigt. Jeg ved også, at det har krævet utroligt mange overvejelser fra hendes side, og at det bestemt ikke har været en nem beslutning. Det er trods alt hendes far, jeg går fra og som hun jo klart føler, at jeg svigter. Jeg er utrolig glad for hendes beslutning om at åbne lidt op, og jeg er da bare sikker på at hun og Peter vil trives ganske fint i hinandens selskab. Vi lægger ud med at tage pizza med hjem til os alle tre fra Bilka i aften, så der er nem aftensmad til at starte på, og dermed også grundlag for lidt hygge midt i det tomme hus.... når Lene har fået samlet køkkenbordet til os at sidde ved...!!

Jeg glæder mig bare så meget til at begynde arbejdet med at sætte huset istand sammen med Peter, så det bliver brugbart, og jeg glæder mig til at få en hverdag der og til at ha' et dejligt sted, der kan blive nyt hjem og tilholdssted for alle mine piger, når denne lidt turbulente tid er overstået inden længe...
Ja, et hjem på alle måder, også for Peters børn, når de får lyst til at komme med og for hans hund Pongo... Tænk, jeg har altid betegnet mig selv som "kattemenneske" og jeg har faktisk været bange for hunde, men Pongo - ja, han har jo bare væltet mig totalt og sneget sig ind i mit hjerte ad bagvejen. Jeg har nu alligevel også planer om at få en kat, det har jeg faktisk altid haft i mit liv indtil jeg indgik i det parforhold, jeg nu har forladt, så selvfølgelig skal der da være en kat i mit hus nu..!!

Nå, jeg må videre med dagens arbejde her på kontoret... jeg skal jo skynde mig hjem og videre med første dag i mit nye liv....

God dag ønskes til alle
kærligst
Wildrose


Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Første dag i mit nye liv.... er publiceret 30/01-2003 11:18 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.