Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Døde dun
Tine Sønder ...
11 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Diabetes er lig med øjenl...
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Jeg inklinerede som det s...
Olivia Birch...
8 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
More wants more
Tine Sønder ...
11 år siden
Hmm, tjah, så kom den igen... skulle da også være mærkeligt andet med alle de ynglende venner.

Jeg er blevet bedt om at stå fadder. For min bedste vens søn. Bedste ven har fået barn med J's bedste vens tidligere kæreste gennem 6 år. Indspist og indviklet kludder mudder, men de mødte hinanden oppe hos mig, så jeg kender også hende virkeligt godt. Hun boede også tilfældigvis i min gamle lejlighed, da de gik fra hinanden (altså J's bedste ven og hende) ... det er nok meget naturligt de spørger.

Jeg havde godt tænkt det inden. At det ville spørge. Og over at jeg ikke synes, det er ingenting at sige ja til.

Min ven er, når det stikker ham, meget traditionsstærk. I hans familie er det ikke ligegyldigt, hvem der er fadder... Der forventes måske en eller anden særlig tilknytning til barnet. Jeg ville være meget meget ked af at skuffe min gode ven. Så hellere love mindre.

Nå, men jeg sagde, at jeg gerne ville, og fortalte hvad jeg jeg vil lægge i handlingen. Ikke så meget at jeg skal huske gaver osv. For det kan jeg ikke. Kommer lige så sikkert som ammen i kirken til at glemme barnets fødselsdag osv. Men jeg vil gerne være knyttet til familien, og på den måde være noget for drengen.

Tjah...

Og så skete der alt sådan noget mærkeligt noget med fyr og en aftale, vi havde igår, som jeg knap orker at skrive. Han er bare et utroligt nulret og sødt nossefår. Som spildte min aften ved at være det. Jeg er smadret af grin over hans slow-mode. Bliver ikke irriteret mere.. men det er kun fordi vi ikke er sammen. Og det er jo en joke, for vi er så ofte sammen.... men jeg kan ikke tænke ham som kæreste. Det kan jeg simpelthen ikke. Og jeg har lyst til andre, og lyst til at flirte, og slet ikke lyst til at være så kæreste-agtig, som jeg på en eller anden måde bare lige pludselig er blevet. Det er noget rod. Men noget let rod, at rode sig ud af... tror jeg. Vi bliver sgu nok ved med at rode rundt, til en af os alligevel mestrer at gøre den anden ked af det, men så er det sådan, det er.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Fadder igen er publiceret 28/04-2009 23:11 af Pletfrit Sind.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.