Aah... skønne weekend!

Dagen tiltaget med 1 time...
Hanna Fink (...
6 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 23 dage siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Hundetræning
Chellepigen
10 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
Det at tænke positivt
Ace Burridge...
11 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Kindfede og røvfuld!
Racuelle Hei...
9 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
For Søren da, hvor har det været rart med en 100% afslapningsweekend...
Begyndte lørdagen med at lægge puslespil med ungerne, indtil Daniel kom og hentede dem ved 10-tiden.
Da de var taget afsted, gik Bo og jeg en tur forbi vores kommende hus (jep! man skal bare indstille sit hoved på, at det er sådan det skal være, og så man før eller siden finde en vej der rent faktisk fører til det - så ja! Vores kommende hus! Sgu!). Og videre ned og handle og et smut forbi biblioteket blev det også til. (og vi fik planlagt aftensmad til og med mandag!)
Havde spist en masse jordbærgrød med fløde på til morgenmad (ja, den ting jeg ville stoppe med at spise hver aften er nu blevet min morgenmad i stedet - eej, egentlig havde det været vores fredagsslik, så det var bare rester fra det). Og det var så også det eneste jeg endnu havde spist... Så alle de lækkerier jeg et svagt øjeblik synes jeg havde lyst til, fandt jeg sekundet efter ud af, at jeg ikke havde lyst til - kun fordi jeg var fyldt op af jordbærgrød og fløde. Ligeså snart vi kom hjem og havde spist en ordentlig frokost fortrød jeg lidt at jeg ikke havde taget noget af det med (men var egentlig også glad for det, for det bliver hurtigt en meget skidt vane). Så lavede i stedet dessert bolledej (forholdsvis sund i forhold til så meget andet skidt - den var kun sødet med honning, og en smule vaniliesukker, så var der masser af kanel i, og endda lidt grahamsmel, for at gøre dem lidt grovere) af halvdelen af den dej vi skulle lave brød af til aftensmaden.
Fik spillet lidt WarCraft (nej, ikke World of... Bare det almindelige spil) med Bo som vejleder... De første par runder gik skidt, og måtte genstartes rimlig hurtigt, men pludselig kunne jeg se jeg havde overtaget. Bo holder computertræf for gutterne hvert forår og efterår... Jeg har været med et par gange, men havde ellers opgivet det... Nu føler jeg mig lidt fristet til at være med igen engang... Bare til et spil eller to, måske.
Og klokken var pludselig blevet mange mens jeg spillede, så da vi helt sikkert kunne se, at sejren var i hus stoppede jeg, så vi kunne spise...
Og vi fik set film uden jeg faldt i søvn (sådan en rigtig film på 2 timer, ikke bare et serie-afsnit på 40 minutter).
I dag tog vi spontant ud og spillede disc-golf med Jan. Jeg har ikke været ude og spille i et år tror jeg, og det kunne mærkes!! Men jeg fandt Jans disc, der var røget i sivene og næsten helt ned i søen, så jeg vandt lidt point alligevel :) Og fik lidt god samvittighed over at komme ud og bevæge mig i det gode vejr.
Og så hjem og spille lidt igen (er i perioder lidt en nørd på det punkt), og denne gang klarede jeg det hurtigere, og uden rigtig at få råd fra Bo!! Super!!
Og igen i aften har vi set film, uden jeg faldt i søvn (det gør det selvfølgelig også lettere at undgå at falde i søvn, når man sætter sig hen allerede mens man spiser aftensmad. (Igen en dårlig vane, men dog i orden når ikke det sker for tit - synes jeg... Denne weekend var trods alt afsat til en dovneweekend!)

Så jeg føler mig nogenlunde rustet til den kommende uge....
Med forældremøde i Helenes klasse tirsdag - som jeg dog må komme en smule for sent til, da Lucas skal starte til spejder tirsdag, og de to ting lidt overlapper hinanden...
Og med personalemøde torsdag....
Og min fødselsdag på fredag...
Har faktisk helt spontant tænkt mig at forhøre mig, om det mon kan være muligt at jeg får fri fredag, da det igen er en lang dag for mig, og jeg generelt kan mærke jeg er brugt om fredagen (nok i særdeleshed, når jeg har været til personalemøde aftenen før), og jeg så ville få meget bedre mulighed for at nyde min fødselsdag med børnene også...
Nu må vi se... Men det ville være dejligt... Og jeg har jo også noget afspadsering jeg skal have brugt inden jeg går på barsel....

Michala

PS.40 dage til barsel!! 30 arbejdsdage (29 hvis jeg får fri på fredag).

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Aah... skønne weekend! er publiceret 23/08-2009 22:40 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.