Solrig tirsdag
Salomon
9 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Galleri partner
Poul Brasch ...
6 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Nej
Poul Brasch ...
1 år, 2 måneder siden
Man kan nok ikke give mød...
Ace Burridge...
11 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
29 dage siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
10 år siden
Så er der nok snart...
Michala Esch...
16 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 8 dage siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Jeg har været på grådens rand en del de sidste par dage. Er det hormoner? Mangel på samme? Jeg er af p-piller nu.

Så min kæreste for første gang i en uge her til morges i 20 minutter før jeg skulle på arbejde og ser ham først i morgen igen. I ugens løb har der været nogle dage hvor han ikke lige har skrevet godnat. Det har sat tanker igang som det måske ikke burde. De er mere negative end han fortjener. Han fortjener det slet ikke - men jeg kan ikke lade være.

Måske er det for meget sukker.

Sidst men ikke mindst er det min far. Ikke at der er noget nyt fra den kant. Måske er det dér som er problemet. Det er det som mine tanker har kredset om. Har lige set "what a girl want" om en pige der finder hendes far. Jeg har mistet min. Sådan har jeg det. Han er ikke den jeg troede han var og modsat faderen i filmen er min far stædig. Den positive klng som stædig nogen gange har er pillet helt af. Han er sårende stædig. Sårende med de ting han sagde og gjorde. Rune spurgte til min fødselsdag om jeg bare ikke ville være den første til at tage initiativet eller om jeg ikke ville se ham. Den var svær at svare på. Jeg vil ikke se ham så længe han er hvad jeg forlod. Så længe han ikke selv gør noget - som han aldrig gør. Hvis han er ligeglad er jeg.. ligeglad... såret.. vred.. har jeg ikke lyst til at se ham. Men jeg savner min far - som jeg troede han engang var.

Tilbage til Rune. Jeg elsker Rune - det gør jeg virkelig. En hel del. Men den anden dag - selv om han ikke var hjemme - kom jeg i tanke om noget der skete nogle dage inden. På et tidspunkt hvor jeg sad og så et klip fra noget talent/sang. Hvordan han vrængede og gjorde sig til. Det irriterede mig. Det irriterer mig at han ødelægger ting for mig fordi han på samme måde som Lonnie gjorde i sin tid - gør sig til. Det sker når tingene er pinlige - fx. i komedier. Når det gælder klassiske tøseserier fx. Bring it on og der igennem sangen "ohh Mickey" som jeg aldrig hører fordi han forbinder den med "Bring it on" som han vist så "tvunget" med ekskæresten og som han ikke bare vrænger på næsen af, men på det nærmeste er som en truende sky omrking.

Det er ikke fordi at jeg synes han skal sidde og se tøsefilm med mig. Men bare engang i mellem må han gerne overleve et 5 munitters klip eller en uskyldig film uden at opføre sig som et barn - så provokerende. Uden at holde hænderne for ørerne. Det gør mig så irritabel når han gør dette - uanset grunden. Udhold det dog - så slemt er det heller ikke. Er værre med den super-survivor-serie som han ser. Men nej, selvfølgelig skal jeg heller ikke udsætte ham for noget han ikke kan lide, men... please?

Og få så det toiletsæde ned!!



Nu sendste han mig en sms-besked - Godnat
Nu: Godt humør :)

Sma: - Jeg elsker dig

Ikke mindst; har jeg lige fundet den rose som han har haft gemt i sengen til mig.

Nu: Meget godt humør :) Hvordan har jeg været så heldig at få ham som kæreste? Hvad brokker jeg mig over? Hvordan kunne jeg glemme hvem han er?

Jeg elsker dig Rune - du er nu dejlig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Min far eller kæresten? er publiceret 28/08-2010 23:16 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.