13 år siden

Kompakt sommerferie

I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Masser af fest til mig :/
Michala Esch...
11 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
4 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
I'm back!
Gittepigen
10 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
This is not a Bridget Jon...
Camilla Rasm...
9 år siden
Overgreb avler altså ikke...
Ansu Orheim ...
9 dage siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Hjem igen
Salomon
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Fra en kasse til skjerme
Halina Abram...
6 år siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
En hyggelig dag
Maria Hahn (...
11 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
9 år siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 15 dage siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Så har Rune og jeg holdt 6 dages sommerferie sammen. Det var hvad der blev til overs til mig efter hans spejdertur og roskildetur - men man må jo tage hvad man kan få. Desuden havde jeg ikke det store råd til ferie i år. Ikke fordi jeg ikke har nogen penge, men fordi at der skal være råd til at flytte senere. Hvornår er så et godt spørgsmål. Vi har faktisk kun søgt nogle leje-rækkehuse som vi egentlig burde have umuligt ved at komme ind i, men pga. rent held har vi en rigtig god position i forhold til dem. Rune har sikret os pladsen som intern ansøger og jeg har sikret os et lavt nummer i forhold til vores alder SAMT at vi har været aktivt søgende i 7 år! Eller rettere har min mor sørget for den sidste del - hun startede søgningen fordi hun mente at området var et godt område og at jeg kunne få en god lejlighed her. Det har jeg dog ikke tidligere haft den store interesse i da jeg havde fundet en billig studielejlighed. Men nu er interessen der altså - for at flytte sammen med Rune. Vi kommer til at bo rigtig godt.

Søndag tyvstartede vi ferien med at se filmen "Troldmandens lærlig". Den var virkelig god og sjov. Et rent hit hos os og en man husker i et stykke tid bagefter. Super film.

Nå men så var der ferien - noget skulle der altså holdes. Jeg ville også gerne ofre et par tusind på det. Så vi tog til København en mandag morgen, så tog vi i eksperimentarium hvor Rune på det nærmeste agerede min personlige guide og senere hen til vores mikro hotelrum som dog var fint, rent og nyt og egentlig levede op til alle de krav jeg havde. Det som jeg havde frygtet for var at det måske var små-snusket eller at vi ikke havde mulighed for andet end at sove i køjeseng. Men under køjesengen gemte der sig heldigvis en til seng som var lige til at slå ud og så hjalp det på det. Ude på toilettet var der kun lige netop plads til at slå bruseforhænget ud uden at det overskyggede toilet eller vask og det var måske lidt irriterende kun at have et armatur til både vask og bruser - specielt når man glemte at slå det tilbage til vasken efter badet. Men hotellet kan virkelig anbefales. Det gør jeg igen næste gang.
Sidst på dagen tog vi ud og spiste i Fields. Der var en fin italiens reataurant som havde en speciel menu hvor de serverede flere forskellige slags kød på fad og tre sovse og nye kartofter til for 2. Specielt ostesovsen fandt vi god. Rigtig tyk og cremet. Det var rigtig, rigtig fint.

På dag 2 ville vi gerne have været i Tivoli - vejrudsigten havde loven den bedste dag den dag. De tog fejl! Det var bestemt ikke udendørsvejr og vi endte istedet i Planetariet. Det er såmænd også sjovt nok - og det rette valg den dag. Det første den dag var dog problemer med at bestille morgenmad. Ikke om jeg forstår at de nægter at servere den slags når almindelige mennesker står op (efter kl. 11). Jeg endte jeg at ville have et horn hvilket ekspedienten havde meget svært ved at forstå. Eller ikke forstå... finde? Jeg pegede lige på det og det endte med at køen bag mig hjalp med at pege fordi hun isisterede på at lede 20 cm nede under hornet efter det jeg pegede på.
Om aftenen endte vi på café og fik henholdsvis en burger og chiken nachos. Det er sjovt at selv om jeg hver gang beder dem beholde deres grimme grøntsager for sig selv så ender de alligevel i min mad.
Om aftenen gik vi ind og så Inception i biografen. Det var iøvrigt et værre hyr. Den nærmeste forestilling var fyldt op - så vi måtte vente en omgang på gode pladser. Derudover virkede deres billetbestilling ikke ordentligt og Rune sagde at hans fingre kløede for at få lov til at ordne automaten.
Filmen var helt okay, men en ret irriterende slutning synes jeg.

Dagen efter forsøgte vi morgenmad igen. Denne gang kl. 10.57 - det gik lige. Men vi blev adveret om at morgenmaden snart ville blive fjernet. Jeg bestilte en stor morgenmad og Rune en lille. Hvad forskellen på de 2 så var stod der ingen steder. Noget med pandekager havde jeg hørt ekspedienten sige - så jeg tog nogle pandekager. Derudover var jeg skuffet over at der ikke var nogen drikkelse til morgenmaden og at man måtte ud og slås med andre kunder om det sidste ost, nutella ect.

Derefter gik vi i Bilka OneStop. For en der arbejder i Bilka Odense er det næsten skammeligt hvordan tingene fungerer dereomkring. Tomme æsker på hylderne som der står skilte om at man ikke kan købe, detektiv arbejde for at finde mælken og sjovest af alt så siger de i højtalerne om de åbner eller lukker en kasse. Er folk blinde? "vi gør vores kunder opmærksomme på at kasse 16 nu er åben". Vi var flade af grin. De er skøre de Køvenhavnere.

Så fik vi egentlig ikke så meget ud af den resterende tid i københavn og endte med at tage hjemad lidt tidligere end beregnet opga. regnvejr.

Om aftenen var der Pizzakonkurrence hos Thomas. En super fin idé. Det var hyggeligt.

Torsdag lavede vi ikke så meget indtil vi fandt på at vi da skulle invitere til aftenkaffe. Det var planen at vi ville lave hjemmelavet is, men elementerne var ikke i fryseren. Så hurtigt fandt vi på at lave frugtsalat istedet. Så fik vi ellers inviteret vores forældre, søskende og aldrig mindst Thomas og så stod den på hygge og cocio. For at få tid til at forberede os, måtte vi selvfølgelig bestille lækker indisk mad ude fra.

Fredag tog jeg til tandlæge. For det skal man jo nu en gang. Vejret var okay og jeg hev Rune med i byen til blomsterfestilval og gammeldags is. Naturligvis lækede min vaffel så jeg måtte kæmpe en kamp mod tid og is på bukserne. Jeg kan ikke huske om isen vandt. Selektivt hukommelsestab.
Ellers en rigtig slapper dag.

Lørdag var vi igen påvirket af gråvejr og endte med Zoo som et godt kompromis og det er lige før jeg synes der var vores bedste dag. Dyr er jo sjove, søde og uforudsigelige. Fx stod vi og så på skildpadder som størrelsesmæssigt gik lige op til en kæmpe en af slagsen. De så generelt ret døde ud og jeg ønskede godt nok at den store klump ville vågne lidt op. Det gjorde han så pludselig. Vågnede op, kravlede op på en anden skildpadde og begyndte at udstøde nogle høje brunstige lyde. Ud over at det var noget komisk i situationen fordi skildpadden var en skildpadde og havde problemer med at komme til for lampen oven over, så var vi nogle der gerne ville have givet ham et kursus i for og bag på andre skildpadder - for den foreskel kendte han øjensynligt ikke. Stakkels tøs.

Siden var vi som de sidste inde hos de små langhalede aber. Vi havde lige fået at vide at aberne kunne finde på at bide hvis vi kom for tæt på og så var passeren gået for at begynde at lukke lidt af. Vi skulle bare kalde når vi ville ud. De her aber er altså noglet af det mest nuttede og charmerende nysgerrige kræ. Rune stop og snakkede med en af dem, så vendte han sig for st gå og så har aben nok tænkt at min kæreste var en hyggelig fyr, for den hoppede op på skuldren af ham. Rune så lettere panikken ud for det med omgang med aber måtte man jo ikke. Men den blev hurtigt lokket til at hoppe videre og vi havde det jo sjovt. Jeg ønsker mig en abe. De er godt nok super kære.

Nu er Rune så smuttet - til tyskland i en uge.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kompakt sommerferie er publiceret 22/08-2010 18:19 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.