21 år siden

Bare en af de dage

Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
8 år siden
Skriftlige prøver ... Slu...
Anne S. Chri...
10 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
200
Jette Peters...
8 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Pink banko med Racuelle
Racuelle Hei...
9 år siden
Det ender med en silhuet
Olivia Birch...
9 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Dagens optur: Jeg bestod min teoriprøve!! Dejligt!

Jeg har det ikke fedt i dag.. føler bare trang til at lukke mig selv inde og blive ladt i fred. Kæresten tog hjem imorges, havde egentligt ikke lyst til at han skulle gå, men han har jo også sit at se til.
Jeg fik endelig fat i hans opmærksomhed igår. Efter lørdagens desperarte forsøg og stort set hele søndagens forsøg lykkedes det mig, da jeg brød sammen i gråd. Så forstod han ligesom hvad det var jeg manglede. Han er sku en dejlig kæreste, men han har lidt svært ved at forstå ting en gang i mellem eller gøre sig bemærket af mine behov - specielt nu. Jeg tænker -som sagt i den foregående dagbog - ikke så meget på i fredags, men jeg kan mærke jeg vil havde kram, jeg vil have omsorg og opmærksomhed hele tiden fra kæresten, kun fra ham, alle andre kan stort set lade mig værre i fred.
Jeg skal også i skole imorgen. Jeg glæder mig absolut ikke. Jeg gider ikke alle de spørgsmål. Kiggen osv. Jeg har heller ikke gidet at tage telefoner eller tale med nogen andre end min kæreste eller de andre der er inden for husets 4 vægge. Jeg har ikke lyst til at konfrontere mig med andre. Jeg føler rent ud sagt, at de skal holde sig fra mig - også veninder. Det er en mærkelig fornemmelse at have. Men jeg vil bare ikke kunne tage det. Jeg fortryder også at så mange ved det, ved hvad jeg har været ked af de sidste uger. Ved hvad jeg skulle have foretaget. Det irritere mig grænseløst at jeg lige havde en dag hvor jeg følte jeg måtte have det ud, og tale med andre om mit lille "problem". Jeg hader det. Og så er der tanken om at der nok ikke er en der har kunne holde munden lukket, så gad vide om hele klassen ved det, eller andre rundt omkring på skolen ved det.. det skal ikke undre mig!

Jeg vil bare ikke ud blandt mennesker ligenu. Jeg vil være mig selv og kun mig selv - og kæresten, jah, jeg er besat af ham i øjerblikket.
Jeg kan ikke lide at være blandt mennekser, jeg har på fornemmelsen at de kan gennemskue mig, at de ved hvad jeg har gjort.
Siden jeg har det sådan, er min dårlige samvittighed ved at dukke op???

.. Jeg vil bare gerne gemmes lidt af vejen et stykke tid ..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bare en af de dage er publiceret 28/04-2003 14:33 af Mais.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.