13 år siden

lang kort weekend

Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
folkeskolegensynsfest
Peter
11 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
sulten
Sunstar31
9 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
11 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Farvel i morgen..
HCDitte
9 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Hej, jeg elsker dig
Ansu Orheim ...
1 måned, 16 dage siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
7 år siden
Weekenden snart slut trods min sidste arbejdsdag var torsdag er weekenden fløjet afsted..

Torsdag aften til generalforsamling og julefrokost med skansen mod nazisme en hyggelig aften med fællessang god mad og minder fra kampens dage, minder vi nu vil arbejde på at få i en bog.

Sent gennem sneglatte veje til min kæreste som jeg må sige også ligger på de store veje gør mine mange ture gennem landet langt mere anstrengende..

Fredag fridag Benthe kom forbi med rundstykker og viste os deres nye bil flot og godt køb til 33000 tror jeg.. derefter enkelt tur i byen enkelt gave hente Lene ved toget..

Lørdag meget tidligt op gennem sneglatte veje til Lindholm hvor jeg skulle være hundedommer blev godt modtaget og det blev en rigtig god dag.. blev budt til fest menn jeg takkede nej.

Som gættet blev jeg hurtigt færdig med dommergerningen såå kunne hente mine børn minus Nikolaj og min mor så bilen var fuld og køre til fødselsdags hos min søster Magnus fyldte 9 år og ønskede sig Elvis musik. dejligt at være sammen med min famillie søskende og deres større og større børn hmmm mon snart der kommer børn til eller bliver det ved kærestelivet?

Min Niece Karen der jo har været på hjælpearbejde i afrika havde været netop der hvor bogen Liberty foregår, og hun har hørt meget om bogen uden selv at læse den.. synes det var lidt vilt hun havde været netop der hvor denne vildt voldsomme bog foregår..

selvfølgelig blev jeg forkælet med madpakke fra min søster inden hjemturen ååå nyt te i termokanden var jeg klar til den 250 km lange hjemtur ååå turen blev igen lang på sneglatte veje der krævede så meget opmærksomhed jeg igen og igen måtte springe tilbage i lydbogen Liberty.

Min datter Charlotte er altså så betænksom elller måske bare nervøs for hened fars liv på sneglatte veje uden meget søvn sååå hun smsede om jeg var kommet hjem inden hun selv også uden søvn teger endnu en tørn på jobbet i byens natteliv.

i vejle havde vi besøg af Irene og Noa såååå da han vågnede i morges kom han listene for at få os til morgenbordet Irene havde dækket..

Idag er gået med de der små juleting som at få lyskæder op åå det drillede lidt for fik lyskæde på juletræet og nu er den gået ud.. har faktisk fundet en anden mennn ja fik den altså ikke skiftet.

Kondensvand fra udestuens tag drypper ned og fryser til is i tætningslisterne i udestuen så døren fryser til og ikke kan rokkes

Hvorfor fik jeg ikke i sommerens løb lavet varmekabel langs listerne ved skydedøren fra udestue og ud ååå vi skal altså den vej med trillebøren med træ til fyret. Nååå men fik da lavet lidt midlertidig løsning med løst vrmekabel såååå nu er trillebørene fyldt med træ og står klar til opvarmning de næste par dage.

Kan i alle have en god uge

SEs Peter.

Ko

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget lang kort weekend er publiceret 28/11-2010 23:39 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.