Sådan en helt almindelig weekend..

første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Dumme udtalelser og træls...
Racuelle Hei...
5 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Thoughts drifting away...
Katrine Søre...
11 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Lokumsdyret
Regitze Møbi...
9 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Pizza
Kenny Raun (...
11 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
10 år siden
Gode dage forud
David Hansen...
27 dage siden
Gode råd og to do lister
Ace Burridge...
11 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Anden dag på Fyldepinden
Gaffa Brandt
11 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Kære
Halina Abram...
6 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
De fire vægge og pc'en.
Rudi Kouring...
8 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Uhm ... Efterårets kryb o...
Mikala Rosen...
11 år siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
9 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
9 år siden
Min datters smukke sang
Ace Burridge...
11 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
11 år siden
Sov hos manden fra fredag til lørdag - og vi sov for længe..

Hastede op og afsted - og vi nåede det hele alligevel..
Mig til kursus, ham på arbejde.. Fantastisk..
Det var et udmærket kursus, var meget i tvivl om det egentlige udbytte af dag nr. 1, men bestemte mig alligevel for at møde op til 2.-dagen..

(Han sidder ved sin computer og arbejder, så han sidder med profil til. Albuen i borden og en træls hånd der støtter hovedet. Irritation over noget der ikke vil som han vil. Lidt rynker i panden når han skifter siddestilling, fordi det er noget skidt han sidder med. Kæben der bliver tabt lige præcis en lille smule når han begynder at finde en løsning. Og så selvfølgelig - lige lidt kløen i håret og lidt hage-pilleri, som havde der været en gang skæg at hive i. Det er både smukt og harmonisk. Og roligt.)

Han hentede mig efter kursus, og fordi der er hundemad hos mig - jamen så endte vi der.. Hvor jeg blev forkælet, BIG time.. Kærlighed på den hedeste, og dog blideste måde, som jeg kun har oplevet ham udøve den slags.. Han nærværenhed er brændende varm.. Normalerweise foretrækker jeg masser af kropskontakt, fordi det er noget særligt mellem "os" - men han er så meget til stede i akten, at jeg har lært at nyde ting jeg ellers ikke har været så meget for, fordi jeg følte mig nedværdiget.. Men ikke med ham her.. Der er altid en hånd et eller andet sted der giver mig det jeg ellers har manglet.. Det er enormt uvant, men også super fedt..

Efter kursus - efter sex'en - kørte han mig ud til Bedste Ven, hvor jeg havde aftalt at bruge min aften.. Det endte med at vi spiste ude, og tog en film.. Fik lidt nedtur da vi omtalte situationen derhjemme.. Han er god, Bedste Ven.. Han lyttede til det hele omkring Teak, og havde intet at sætte finger på - bortset fra den sindssyge x.. Men sådan er det jo..

Ringede til Teak efter filmen, og efter at jeg havde gået Bedste Ven hjem.. Han var i byen, og så meget gerne at jeg dukkede op hos ham.. Jeg tog hjem - skiftede tøj og lagde lidt lynende hurtig make-up - og så ud af døren igen.. Det endte med at hans fest endte i kaos, fordi venindens sindssyge kæreste var dukket op hjemme hos hendes mor, der passede deres barn, og havde stjålet ungen.. En mor der mister sit barn på den måde, skal man ikke stille sig i vejen for - og så var han lige pludselig helt mutters, midt på rådhuspladsen.. Jeg fik en ordentlig krammer af min halvfulde fyr - og en bøn om lige at vende stemningen fra kaos til fantastisk.. Han valgte så først at plante mig midt i det, for at kigge lidt på en måne der var halvvejs skjult bag en gullig sky..

"Ej babe, det er godt nok ikke særlig romantisk det her, skal vi ikke gå ned af Strøget og være lidt kæreste-agtige?"

Den havde jeg ikke lige set komme fra ham - så vi traskede ned af Strøget og pludrede løs om alt muligt.. Og var meget kæreste-agtige, på hans foranledning.. Det var rent intenst, bare at gå der og hygge med ham.. Han nød tydeligt mit valg af højhælede sko - for Strøget er spejlblankt om natten, og jeg gled et par gange, havde det ikke været for ham, jamen så var Bambi nok gledet på glat-isen.. Men han holdt troligt fast:

"Jeg har dig! Jeg redder dig!"

Vi endte på The Rock (tror jeg nok det hedder). Jeg har aldrig været der før, og selvfølgelig endte det med at være super fedt - fyren foran os i køen stak os et par flyers med fri entre, tak!
Selvfølgelig havde jeg taget fuldkommen forkert tøj på, i forhold til at stedet var rocket.. Jeg havde ingen huller i tøjet, piercinger, sort hår eller negle.. Vi kom ind - og jeg blev vildt overrasket.. Der var masser af plads - højt til loftet, søde mennesker bag baren, god musik og Teak i perlekærlighedshumør, så jeg blev lige snurret rundt lidt, og så var der ellers masser af kærlighed til damen.. Det hjalp lidt, at det kun var ham og mig der skulle have det sjovt, ikke så mange andre at forholde sig til - og alligevel præsterede jeg at smalltalke ret godt med dem der alligevel kom hen og sagde hej.. Det hjælper helt vildt, at Teak bare snakker med alle og er vildt naturlig samtidig.. Det er mega fedt..

Vi gik ovenpå og så lidt ud over mængden på dansegulvet.. Vi gik ned i baren, delte ti shots - dvs. seks til mig og fire til ham.. Jeg er tosset med sådan noget snask - og han kunne virkelig ikke lide det..

Vi tog hjem halv fire - og var i seng klokken fire..

Han nåede lige at fortælle, at x'en havde reddet hans økonomi ved at låne ham nogle penge.. Den gjorde ondt hele vejen ned af ryggen, men han faldt i søvn, før vi nåede at snakke om det..

Sov som en sten, og vågnede da hans telefon vækkede os næste morgen.. Fik fortalt ham hvordan jeg følte det.. Hvorfor HUN skulle redde hans røv, når der nu endelig var noget JEG kunne havde hjulpet ham med? Han brød sig ikke om at involvere mig i "sådan noget" når han først lige havde lært mig at kende.. Han sagde noget mere, som jeg har glemt, men budskabet var godt.. Han betaler hele balladen tilbage til d. 1. og så er målet ikke at låne penge til noget som helst resten af måneden..

(Åh hvor det irriterer mig at jeg ikke kan huske hvad han sagde!)

Jeg fik i frustrationen spurgt ham, om der var noget jeg ikke måtte være med i - om han ikke var helt "med på vognen"? Det var bestemt ikke det der var problemet..

Øj, der kom det jeg ikke kunne huske! Han sagde til mig, at han hader at jeg betaler hele gildet, når vi laver et eller andet, hvilket var derfor han ikke havde spurgt mig - eller endnu en grund til det.. Han mener, at jeg gør rigeligt for ham, ved bare at være i hans liv, simpelthen..

Manden er ikke til følelser, og alligevel synes jeg han får sagt nogle ret store ting engang imellem..

Jeg stod op i morges og tog til dag 2 på kursus. Shoppede strømper og vinterstøvler efter kursus og tog hjem. Fandt ham i min seng, med tømmermænd og et skævt blik i øjet. Hoppede ned under dynen til ham og fik tiske-hvisket finurligheder i øret.

Jeg er vild med ham..

Skulle lige prøve at se det på skrift, om det fungerer..

Umiddelbart ser der ret godt ud..

Jeg er vild med ham..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sådan en helt almindelig weekend.. er publiceret 28/11-2010 18:58 af Sophie Hatter (Femininum).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.