Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
12 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
No name girl
8 år siden
poop
Regitze Møbi...
10 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
12 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
10 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
9 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
3 måneder, 13 dage siden
Koldt
Kenny Raun (...
9 år siden
Katten, sofaen og jeg
Carsten Cede...
8 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Lørdag eftermiddag - lige kommet hjem fra arbejde. Det er både hårdt og dejligt at komme igang igen efter mere eller mindre fri i næsten en måned. Nåh, jeg må jo tilbage i fast rytme igen. Tiden går hurtig og så er det snart sommer og ferietid.

Ja, tiden går hurtig og jeg må bare tage dagene, som de kommer. Har fået respons på min sidste tekst om det at få konstateret Parkinson. Det er dejligt, at andre her på Pennen har lyst at kommentere den. Jeg vil snarest melde mig ind i Dansk Parkinsonforening og håber også at der er en Yngre patient afdeling her i Ribe amt,som jeg kan komme i kontakt med. Jeg skal også have ringet til min fysioterapeut og have bestilt en ny tid. Fysioterapeuten har fortalt mig, at hun har en anden yngre klient - også med Parkinson. Jeg håber, at vi kan komme på samme hold til gruppetræning, så vi kan støtte hinanden i vores sygdom.
En anden ting som jeg også vil have klaret inden ferien, er at kontakte pensionskassen i min fagforening, så de kender mig den dag, hvor det evt. bliver aktuelt at gå på pension. Ligeledes har jeg en del spørgsmål angående pension, som jeg godt vil have svar på.

I går var min mand og jeg til konfirmation hos et vennepars datter. Dejlig fest, som blev holdt i et telt hjemme i haven. Vejret var heldigvis med os, men det blev noget koldt, da vi skulle have skrub a´ mad. Vi var hjemme ved 20-tiden. Det var helt dejligt at komme hjem og få varmen igen. Så hænger der lige en´ indbydelse mere på køleskabet til en 50 års fødseldag. Så har vi nok en pause, inden der kommer mere bygang.

Denne weekend er der Tulipanfest i Ribe. Byfest - tilløbsstykke for mange - også folk, som kommer udenbys fra. Så vidt jeg har hørt, er det gået ret voldeligt til i år. Det er så ærgerligt, at folk ikke kan hygge sig og få en \"pind\" i øret, uden det skal føre til vold - men til en byfest kommer der jo desværre også ballademagere.
I morgen er der så optog gennem byen med vogne pyntede med tulipaner. Det er skoleklasser og forskellige foreninger, som deltager. De flotteste vogne vinder en pengepræmie. Det er et meget festligt skue. Sammen med vognene deltager 2 - 3 musikgardere. Samtidig har mange af forretningerne udsmykket deres facader og vinduer med tulipaner.
Jeg har selv været med til at pynte vogne en gang. Det er et megastort arbejde og giver nogle beskidte fingre, som ikke er til at få rene igen. Tulipanerne sidder fast på hønsetråd på den form, man nu har valgt at lave. Hvert år har fantasien rigtig udfoldet sig og den ene vogn - flottere end den anden - kører gennem byens gader.
Det er nu ikke fordi vi deltager meget i Tulipanfesten - vi vil hellere blive hjemme eller køre en tur ud til båden. Vore unger har da været derinde - op til flere gange - men det hører jo ungdommen til.

Jeg vil smutte igen. Der er dømt råhygge foran fjernsynet i aften. Det glæder jeg mig til. Jeg har ikke lyst til de store armsving, når jeg skal op klokken - før en vis herre får sko på.
Nåh, så kan jeg vel sove længe på mandag, hvor Anne har blå mandag fra skolen.

Pas godt på jer selv. Ingen andre er nærmere til det.

Gode lørdagshilsner fra Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tulipanfest. er publiceret 17/05-2003 18:08 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.