12 år siden

Endorfinchok?!

Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 6 dage siden
Hele verden, healings-heg...
Camilla Rasm...
7 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Kakao og alt for korte be...
Carsten Cede...
9 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Jeg hader - Kasper Lund.
Kasper Lund ...
7 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
6 år siden
Kære Zoobraffe:)

Jeg vågnede med tandpine igen i dag, den må da snart gå over!

Siden jeg oven i pinen stadig var arrig over mine gavefjollerier i går, tog jeg til fitnesstræning i håb om at bytte den indre vrede ud med nogle glade endorfiner. Jeg cyklede 13 minutter med fatburner-modstand og en rasende fart, brugte astmaspray imens og drak en halv liter vand. Stadig tandpine, men mere afslappet indeni. Da jeg stod af fandt jeg ud af at jeg havde udviklet gelé-ben og var meget svimmel. Jeg nåede lige hen til en stolpe inden det gik helt galt. Måske fik jeg et endorfinchok?!

Lidt senere og overbevist om jeg ikke ville dejse om, vaklede jeg ind til tandlægestolene, satte 7-17 kilos ekstra vægt på de to første. Og opgav resten, fordi jeg fik ondt i ryggen og snart var udgået for astmaspray (jeg må altså holde op med at ryge). Smerterne i ryggen fortrængte tandpinen, så kom ikke og sig at fitness ikke hjælper på humøret!

Jeg købte endnu en ny gave og pakkede dem alle – de fleste igen – pænt ind, jeg har efterhånden øvelsen. Har man først lært at cykle … og alt det der. Det krævede dog et nyt stykke knækbrød, det andet var blevet lidt rundt i kanterne. Jeg havde på forhånd besluttet ikke at sætte gavebånd på dem, for får jeg igen en dårlig dag er det lettere at pakke dem ud.

På en eller anden måde lykkedes det mig at gribe forkert om saksen, da jeg klippede de sidste tapestykker af. Tomlen, langemand - selv pegefingeren, det sker ellers sjældent – hoppede af led, men selv tilbage igen. Ikke nu igen, tænkte jeg, fandt sportstapen frem og plastrede dem ind igen. En uges pause fra hårdt arbejde. Men godt det aldrig er lykkedes mig at beslutte mig for enten højre- eller venstre hånd.

Heldigvis gør leddene ondt nok til at fortrænge min smertende ryg. Så kom ikke her og sig at fitness og fornuftige gøremål ikke betaler sig!

;)

Zebraffe

PS. Jeg har duppet den gavebog der fik smør på sig i går ganske forsigtigt med et vådt stykke køkkenrulle. Jeg forsøger at bytte den i morgen, den ser okay ud. De plejer at være flinke og give mig penge tilbage, når jeg har købt en bog jeg allerede har.

PPS. Kan du huske dengang mine fingre hoppede af led, fordi jeg fumlede med at åbne støvsugeren for at skifte pose? Aldrig har et tilfældigt uheld gjort mig så glad:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endorfinchok?! er publiceret 12/12-2011 15:55 af Zebraffe.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.