12 år siden

Browsere er fulde af minder

Hverdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Hovedafbryderen
Rud Stenfisk...
3 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
11 år siden
Vand
Halina Abram...
6 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Apatiske gentagelser - Ka...
Kasper Lund ...
9 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Fucking nympho - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
11 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Selektiv skriveblokering
Olivia Birch...
9 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
5 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Kafferumlen - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Kære Zoobraffe:)

Jeg tror det bliver svært at få ryddet op og ud i mine filer. Jeg kan jo ikke engang finde ud af hvilke browsere jeg skal af med. Jeg har syv, Zoo. Syv! Men et hav af forskellige bogmærker, forskellige på alle, et stort rod. Det er moderne historiske værker, Zoo.

Iron … måske, men minder om T og at der findes amerikanere, der er meget mere ekstreme end Fox News, og det bør man aldrig glemme. Mozilla … hellere end gerne, men jeg har brug for den til at hente programmer. IE … den hører ligesom med, selv om jeg aldrig bruger den, jeg får udslæt bare ved tanken, og måske bryder Vista helt sammen, hvis den forsvinder. Rockmelt … hvorfor ikke, jeg fik aldrig rigtig bogmærker på den.

Safari … nej på grund af J. Opera … nej på grund af J. Chrome … nej på grund af J plus alle mine OMG-bogmærker. Hvorfor helvede lod jeg ham bare rejse uden videre? Jeg kunne selvfølgelig selv smutte tilbage og tjekke om han er der, der er altså noget, meget, vigtigt, jeg har glemt at sige tak for. Nej, P vil fortælle mig det, hvis J var tilbage, er jeg sikker på. Og P spørger mig stadig til råds her fem måneder senere, så det ender vel i så fald med at jeg spiller OMG nærmest døgnet rundt igen.

Så det er enten en lukket Facebook-konto eller et uoverskueligt og langsommeligt arbejde med at slette 1800 ”venner”. Jeg havde lovet mig selv aldrig at nå over 200 venner. Siden alle mine vennelister også er et stort rod, er der kun den første mulighed tilbage. Tænk sig at jeg skulle blive online-spiller i den grad. Jeg skulle jo bare lige se, hvad det var for noget. Studere denne underlige verden og måske blive inspireret af den. Et eksperiment. Og en måned senere … tjah. Og det var altså sjovt at være præsident, selvom jeg ikke har spor godt af det.

Jeg skal for øvrigt have tjekket med P, om jeg var der nytårsaften for at skrive ”this is a friendly takeover” i JJ’s gruppe og så tage administrationsrettighederne fra alle der inklusiv JJ – bare for at se, hvad der så ville ske. De ville nok straffe mine små rockstars, jeg håber virkelig ikke jeg gjorde det, men jeg kan ikke huske det. (Rødvinen?)

Sådan et spil er mikrokosmos så det batter – voksne mennesker opfører sig fire gange værre end børnehavebørn – måske er det sundt? Det er i hvert fald uskadeligt for deres virkelige omgangskreds, familie og arbejdsplads.

Ok, Zoo, det er tid til at indrømme. Det var godt for mig – jeg fik lidt af min personlighed tilbage. Men hold kæft, hvor jeg savner J. MEGET. Nå, men det kan ikke betale sig at ærgre sig over ting man ikke længere kan ændre, selvom jeg skulle have sagt ordentlig farvel i stedet for at blive sur. Og alt i alt var det hele nok lidt skørt. Men sjovt, det var det! Selvom ingen andre end dig forstår det.Sådan et spil bliver tættere end man aner.

:)

Zebraffe

PS. Melissa er ud af Ikea-slægten. Da jeg endelig fik hende kontrolleret og samlet, var der en dims til overs … for øvrigt er jeg ret sikker på hun er resultatet af en Ikea-kvindes affære med Franz Jäger. Du ved ham med pengeskabene – for jeg havde nær hentet et koben for at skille hende ad for at kontrollere indvoldene og derefter en hammer for at samle hende igen.

PPS. Kan man have øjenhulebetændelse? For det gør f… ondt.

PPPS. Jeg fortæller aldrig nogen, at jeg klippede 30 centimeter af mit hår i bar forvirring og frustration, da jeg lukkede kontoen … fordi mit rockstarfoto havde langt hår (Ok P ved det allerede) … og alle virkelige personer synes min nuværende 1920er charleston-frisure er lækker:)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Browsere er fulde af minder er publiceret 03/01-2012 20:32 af Zebraffe.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.