Snart slut

70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
heh, lægeerklærning, - en...
Kenny Raun (...
9 år siden
Kære dagbog - så er det snart slut på arbejdet. Jeg gav dem min opsigelse(eller hvad det nu hedder) igår. Selvfølgelig vil jeg jo prøve at blive månedsassistance..men de er der kun et par dage i ugen.

Jeg fik jo to kommentare på mit digt om arbejdes pladsen..*GG* to der ikke kendte noget til stedet, de skrev noget om at JEG måtte have været negativ den dag...så var det bare at jeg fik en kommentar fra en af mine gamle venner(som er stoppet på arbejdet for nogen tid siden) hun skrev at jeg havde ramt stedet perfekt...*GG* Jeg havde jo bare lavet et ærligt digt. Bevars jeg kunne have sagt langt mere...som feks omkring køen for at stemple ud,..Jeg har faktisk tilføjet endnu et vers mere på min version...omkring det at de blev "årets arbejdsplads" noget vi jo alle skulle være stolte af..*GG* ja, men hvem var det der kunne stemme ( tager hånden op til øret og råber SID) jahuuu, dem som bare er glad for det høje medlemstal. jo flere medlemmer, desflere penge...men hjælpe arbejderen...næ næ...for de vil jo ikke risikere noget..

Jeg kunne faktsik også gøre grin, med alle de plancher der nu hæger i loftet ( som om vi var i forman mao's gamle kina..) På dem er der små mænd, der viser hvad "vi" alle stræber efter

Griner nok mest af den lille sorte mand, der siger..."det her arbejde vil jeg godt have" Ja i skulle bare vide, hvad det har kostet at få dem lavet!!!!! Men mere i løn,...tjaaa,...jooo..der er kommet et nyt tillæg..et nyt fedterøvs tillæg..man påtager sig nogle flere arbejds opgaver..og håber på det er nok, til at få 19 point..synd hvis det ikke er.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Snart slut er publiceret 17/06-2003 13:07 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.