Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
11 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Makrel madder og fødsler
Racuelle Hei...
7 år siden
Shoppingtur til Randers.
Ruth Christe...
7 år siden
Kære natbog (XIV) - fande...
Olivia Birch...
8 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Fortiden er hård.
storm89
4 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
11 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
Hey dagbog, jeg har lige været ved lægen og fået lavet et hjerte kardiogram..også fik jeg taget en blodprøve..jeg havde og har faktisk ondt her til morgen i brystet..hvor hjertet sidder..men der var vist ikke noget..men den blev sent videre til en læge, som så skal se på det. Der blev taget en hel del blod, så omkring 5 ampuller..og på fastende hjerte, skyndte jeg mig hjem..well, så hurtigt som jeg nu kunne uden energi..for at tage mig noget saft..så jeg kan få mit blodsukker lidt op.

senere idag cykler jeg hjem til "de gamle" - min far har fødselsdag, og jeg har købt et par små gaver...han fylder 70, og hvad giver man manden der har alt? well, det eneste jeg har kunnet finde på var suduko..han plejer at lave det ..om aftenen..i alle de blade min mor har..så den første af 3 gaver er 2 små soduko bøger..også lægger alt i udførelsen af gave givningen..fordi så vil jeg med næste gave sige, at han jo nok kommer til at side og svede over det...så derfor for han nr 2 gave..(en deo) - så kommer nr 3 gave..da jeg kender ham, så ved jeg at han får brug for det...(et stort viskelæder til de store fejl" - det er ikke så meget, men jeg ved han kan bruge det..og jeg havde ingen andre ide'er..og jeg ved han nok skal få en masse deo'er..for hvad giver man folk...

på en lidt dårligere nyhed, så hørte jeg, at jeg nok snart skal flytte :( my fortress of solitude skal istand sættes om et år eller sådan noget..hvilket flere blokke åbenbart skal..så ved jeg ikke hvor jeg kommer til at bo, og om stedet har mit internet :( eller om jeg skal bekoste det for at få det i et halvt år..inden jeg kan flytte tilbage..også var det ikke sikket jeg fik den samme lejlighed igen...

læste en besked fra min bror igår, klokken 1.50 - hørte ikke beskeden komme ind..men han skrev den computer jeg havde givet ham, var holdt op med at virke..(det var min "gamle" spillecomputer..som var bedre end hans) - jeg snakker jo nok med ham idag.

fik en ny liste veninde, en sagde hej, også snakkede vi..jeg satte hende lidt ind i chatten..det var selvfølgelig hende der spurgte, om hun måtte sætte mig på listen..jojo,..(jeg plejer ikke at tage liste venner, det virker så hult) men for ikke at skuffe hende, og få hende til at tro, at jeg ikke kunne lide hende (som alle andre) så sagde jeg Ja. - hun plejer ikke at tage jyder på..men ved mig gjorde hun en undtagelse...well, tnx a bunch...snakkede med hende den anden dag til omkring klokken 2.

igår..well da var chatten tom, der kom dog en ind og hilse og sagde hun var ny..jeg sagde Hej tilbage..og sagde velkommen til..også sad vi der..4 fyre kom ind..en hilste på hende...hun gik...så gik de 4..og en anden kom ind, som jeg snakker med engang imellem..han hilste og konstaterede at chatten død den gang..jeg sagde der lige havde været 4 desperate fyre og en pige på chatten..senere kom hun ind igen..faktisk 2 gange mere..uden at sige noget..hun var 30 iøvrigt..lige da hun gik, kom der en mand ind på 52..og skrev Hej til hende..hvilket hun jo ikke kunne se, fordi hun var gået..min bemærkning om desperate fyre hang stadig i chatten.. - jeg sagde til manden at hun lige var gået....så gik han også..

sjovt de unge fyres fremgangs måde er altid, har du msn, eller skype.. - det var der iøvrigt også en ung pige der kom ind i rummet og spurgte om vi havde skype..om dagen..da jeg og et par andre faste chattere var der..(none of us cared about that) - forskellen på os og andre er..vi sidder der uanset om der er røde i rummet..og snakker med hinanden..uden at gå i score mode når en eller anden kvinde kommer ind.. - kvinderne kigger altid på os..vi griner jo som sagt lidt i skæget..når der så kommer 4-5 fyre ind..der lige har set, at der er kvinder på chatten.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Blod er publiceret 07/08-2012 08:51 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.