Skimmelsvamp

Hundesitter...
Kianna Kitte...
2 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
5 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
3 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
7 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
6 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
2 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
4 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
6 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
7 år siden
savføre
Peter
7 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
7 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
6 år siden
Julegaden i Hinnerup...
Kianna Kitte...
2 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
5 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
5 år siden
At hjælpe andre...
Kianna Kitte...
2 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
6 år siden
Min tur til London...
Kianna Kitte...
2 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
12 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
5 år siden
Problemer?
EmmaBechh
6 år siden
Åh den vrede, den vrede!
Bastian
7 år siden
(Torsdag)
Weehu! Var til tandlægen i tirsdags, og mine tænder var superfine, ikke et hul eller noget der ligner... Der var en blottet tandhals, og det er det, der gør ondt af og til.
...Og så har jeg en tand (den samme, den med tandhalsen), der er ved at forsvinde indefra - det var selvfølgelig ikke rart. Noget med at den ikke producerer kalk, så det skal jeg op og få kigget på igen på tirsdag. Men det var ikke noget jeg selv kunne have gjort noget ved, så jeg synes godt jeg kan klappe mig selv på skulderen over at være kommet helskindet igennem 11 års tandlægefrihed.

Vi var henne og kigge på huset i mandags. Og jeg er helt solgt. Et rigtigt dejligt hus. Det eneste bekymrende (der til gengæld også er ret bekymrende) er, at der er skimmelsvamp. Kun synligt konstateret på loftet, pga. manglende udluftning, men der er ingen indtil videre, der har kunne give os et klart billede af hvor slemt det muligvis kan stå til. I bedste fald kan det klares med at installere noget udluftning på loftet, og behandle det angrebne med noget svampedræbende, men jeg frygter at det ikke er så simpelt. Sandsynligvis skal hele taget og tagkonstruktionen skiftes ud. I allerværste fald er skidtet også gået i murerne og så er den sag ligesom tabt... Ejendomsmægleren sagde, at prisen ikke var til at forhandle om, fordi det i forvejen var sat så meget ned, at der var råd til 3 nye tage for de penge vi sparede... Og det er måske rigtigt nok... Meeen, hvis vi intet kan vide reelt, før vi har købt huset og pillet taget af, så er det noget af en risiko at løbe, hvis det har bredt sig til hele huset. Jeg er på ingen måde ekspert, og tør ikke udtale mig om noget, eller om hvor let eller svært det er at konstatere hvor galt det står til... Men når ingen endnu har kunne fortælle os om det, så tyder det da på at det ikke er ligetil at finde ud af.... Og tør man så?
Det er et billigt hus. MEGET billigt!! Men det er også noget af en risiko at løbe. Vi risikerer at stå med et hus, hvor der ikke er andet for, end at rive alt ned og bygge op igen. Og så er det et rigtigt dyrt hus....!
Og det er så synd, for det er sådan et dejligt hus....!

På mandag skal vi til møde i banken, og som jeg sagde til Bo, så får vi, uanset hvordan og hvorledes med det her hus, et beløb på hvor meget vi kan købe hus for...!
Og det bliver rart!

Studiet er i gang igen... Og jeg er kilometer bagud allerede nu, fordi jeg dels har brugt krudt på alt det her hus-sjov og økonomi, (nej vi er ikke synderligt ordentlige mennesker og ikke særligt økonomisk bevidste - dette skal ikke forveksles med økonomisk uansvarlighed, vi er meget ansvarlige og sparsommelige, og overvejer nøje før vi gør store investeringer, og har da også hver især penge nok på kontoen til grimme overraskelser... Vi har bare ikke det store overblik over hvor meget vi bruger på hvad), og dels fordi jeg bare ikke kan samle mine tanker.
Forleden aften, da jeg sad og læste, var jeg nødt til at løbe en tur. Det var mørkt og det regnede. Jeg blev kold og fik ondt i halsen, men da jeg kom hjem kunne jeg koncentrere mig igen - ikke at jeg nåede at blive færdig af den grund :/
Og så skal vi selvfølgelig have oplæg i hvert fag... Og selvfølgelig ligger alle mine oplæg klumpet op ad hinanden: 2 på samme dag og de andre to indenfor 1½ uge efter. Men så er det overstået bagefter, og det er jo dejligt nok...

Nå jeg skal læse....

Hvis jeg kan koncentrere mig... Ellers må jeg ud at løbe - det ser også ud til regn.

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Skimmelsvamp er publiceret 12/09-2013 11:39 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.