20 år siden

Ugens forløb

Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
11 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
savføre
Peter
10 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Det fandme typisk, med de...
Racuelle Hei...
9 år siden
Kvindetid med Ziggy Marle...
Racuelle Hei...
9 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Op på den hest!
Bastian
11 år siden
Skavanker
David Hansen...
22 dage siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Min beskrivelse på livet
Shawn Cee (J...
8 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
7 år siden
Hvorfor ikke...
Liza Abildsk...
9 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
9 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
7 år siden
Jeg har ikke rigtig kunne overkomme at skrive som jeg plejer. Ikke fordi at jeg ikke gider, men har bare ikke kunne overkomme det!
Siden sidst:

Fredag den 29/8:

Brian kom tidligt hjem fra arbejde, da vi skulle til sommerfest ved hans arbejde allerede kl. 18.
Hans forældre kom kl. 16.30, og tog sig af vores 4 piger - og skulle blive natten over. De havde sørget for at afhente Ann-Sofie i hendes fritter, så Brian blev sparet for at køre yderligere 30 km, de skulle alligevel den vej forbi. ( Ja, har nogle pragtfulde svigerforældre :-) )
Ann-Sofie virkede noget ved siden af sig selv, og vi var ikke meget for at køre til fest, uden at vide, om hun bare var træt, eller var ved at blive syg, men vi vidste også, at der ville blive taget hånd om hende *S*

Vi sørgede for at køre hjemmefra i god tid..skulle jo helt til Horsens - hvilket normalt tager ca. 1 time at tilbagelægge.
Kl. 16.50 'stod' vi på motorvejen, og mente at det her vil bare køre. Yeah right! Kort før lillebæltsbroen begyndte der at blive dannet kø..tjaa..kunne forstå hvis der var sket et uheld..men næ nej...bare billister der ikke kunne finde ud af at følge trafikken, så vi sneglede os afsted med ca. 20-30 km/t. Kl. 18 var vi end ikke nået til Vejlefjordbroen, og måtte ringe til en af Brian's arbs.kollegaer, og meddele at vi blev forsinket.
Kl. 18.20 var vi i Horsens..ingen af de parkeringspladser vi havde fået anvist var ledige, så måtte lige køre en runde i midtbyen. Derefter hen og indlogere os på hotellet, inden vi kunne tilslutte os det spisende selskab.
Maden bestod af "Nutidens Højbord", ikke ret meget af det var i min smag, men jeg fik da lagt bunden. Kl. 22 brød vi op, og 5 af os tog ned på en lokal pub og fik lidt øl. Dernæst mødtes vi med resten på den irske pub, hvor vi hyggede os til kl. 3 om natten.

Pga. stor indlogering på hotellet fik vi et enkeltværelse med opredning, hvilket var fint nok, der var plads til at sove. Eneste problem var et toilet som ikke ville skylle ud *G*
Jeg havde ellers sat vækketuret til kl.8.30, ville jo gerne nyde godt af hotellets morgenbord. Jojo, vågnede skam først kl. 10, grundet at jeg først faldt i søvn kl. 5, pga. Brian's snorken. *G*
Nå, stod op, fik mig et bad, og vækkede Brian. Hotellet havde lukket for morgenmad, så vi valgte at indtage dette måltid, når vi kom på motorvejen. Uhmm...dejlig varm kaffe med fløde/sukker, rundstykker og wienerbrød. Godt mætte fortsatte vi mod Fyn.
Vi havde lovet Brian's forældre, at være hjemme omkring middagstid. Well, kl. 11.59 stod vi hjemme, hvor vi blev modtaget af 4 snakkende unger, og skulle høre om deres døgn sammen med farmor og farfar. De havde bare hygget sig, og selv Ann-Sofie var sig selv igen.
Resten af weekenden stod bare på afslapning.

Mandag vågnede jeg op med en god gang forkølelse, godt snottet og ondt i halsen.
Grundet en bil der stadig ikke ville starte, måtte jeg lige organisere, at pigerne kom hjem med skolebussen, og fik hentet dem ved stoppestedet.

Tirsdag 2/9:
Emma's 3 årsdag. Havde bagt boller dagen i forevejen, som hun skulle have med i børnehaven. Jeg fik yderligere bagt flere boller, da 2 hold bedsteforældre ville komme til fødselsdag om aften. Jeg var noget lad i kroppen, så droppede at lave lagkage, og købte i stedet brød ved bageren.

Idag har den stået på besøg ved specialtandlæge i Odense. Mie skal i den grad havde gjort noget ved sine tænder. Hun har: x-bid i undermunden ( de underste kindtænder ligger længere ude, end de øverste kindtænder, hvilket giver forkert bid), hvilket skal rettes op ved, at hun får en plade i ganen, som gør at overmunden bliver udvidet. Overbid: skal rettes ind med togskinner. Inden dette skal hun have et 'gitter' bag fortænder, da hendes tunge er med til at give hende 'overbid', noget med for stort tryk på tænderne, hvilket giver hende lidt lesben. Tandlægen ville også høre, om hun havde haft taleproblemer?! Jo tak, i den grad...hun har haft undervisning fra hun var 3 - 7 år!
Om en måned skal hun så ud og have taget røngtenbilleder, og tandaftryk, samt røngten af hænder ( noget med hvordan hun vokser. ) Herefter vil tandlægen lave et handlingsforløb, som han regner med at inddele i 2 hold.
1: x-bid og "gitter" laves først.
2. Rettelse af overbid, med togskinner.
Samlet tid ca. 3 år.
Pt. kan hun faktisk ikke bruge sine fortænder, de er bare til pynt! Men damn hun blev rost for sine flotte hvide tænder, uden nogle huller overhovedet, og dem har hun selv børstet fra hun var ca. 5 år *GG* ( Med god indflydelse og eftertjek af moderen )

Derfra og videre til Middelfart. Skulle lige hente en ny starter til min bil, så den kan køre igen. Senere idag, skal vi lige ringe til vores 'mekaniker', så vil han komme og sætte den i.

Imorgen skal bare være slappe af dag.

Fredag aften kommer min søster og svoger incl. børn, for at fejre Emma.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ugens forløb er publiceret 03/09-2003 14:08 af Milea.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.