Prego og ikke for sarte s...
Racuelle Hei...
7 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
Min røvfattige søster
Flickarocks
9 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
En sludder, hvis du kan l...
Racuelle Hei...
8 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Svampe
Halina Abram...
6 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Hele livet er man et nummer et eller andet sted, uanset om man bryder sig om det eller ej! Det starter ved fødslen og ender ved gravstedet! I sidste uge fik jeg et nyt som led i et videnskabeligt forsøg? Formålet er at undersøge om den aktive del i et medicin præparat kan stabilisere depressive patienter. Ingen ved om de får - the real thing eller placebo, som i dette tilfælde er et slimopløsende præpareret! Jeg føler mig meget åben overfor om det har et fup eller fakta resultat på mig! Hvis det viser sig at jeg kan stabiliseres ved virkningen eller troen derpå, så er det fint! Det som jeg (og mange andre) med en bipolar lidelse ofte oplever, er den altoverskyggende depressive hverdag! Håber ved min deltagelse, at kunne hjælpe andre patienter med samme problemstilling!

I en hel anden boldgade har vi haft vand i kælderen! Virkelig træls da det ikke er lang tid siden Claus blev færdig med at sætte de pågældende værelser i stand. Er næsten færdig med et tredje værelse som heldigvis ikke blev ramt! Selv om vi har været heldig i forhold til andre, så er det irriterende alligevel.

Havde Claus med på en date i går. Startede ud med frokost på en af byens centrale restauranter, for derefter tage ud til en omgang massage som jeg havde købt via Sweetdeal! Han havde seriøst troet at jeg ville "tvinge" ham til en times zumba-hvilket jeg ikke kunne drømme om. Det eneste vedr. dette er at jeg har sagt, at hvis han tager med mig til zumba, så skal jeg nok tage med på golfbanen? Dvs. at det kommer nok ikke til at ske! Efter massagen kørte vi til Tyskland for at handle. Det blev en lang, men også en god og hyggelig dag.


Det er jo dejlig vejr i dag, så hellere gå en tur med støvsugeren.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nummer 33 er publiceret 08/09-2015 18:39 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.