Inspirationsøvelse #3

Opgavebeskrivelse

Digt en lille fiktiv tekst ved hjælp af 3 foruddefinerede ord. Du vælger selv et tilfældigt sæt af 3 ud af i alt 25 ord, og det er dernæst din opgave at skrive en lille historie som bygger på disse ord. Ordene må gerne ændres i forhold til bøjningsform. Alle 3 ord skal benyttes i historien, og de gemmes og vises efterfølgende sammen med din besvarelse for den videre bedømmelse. Bestem selv om teksten skal være humoristisk, dramatisk eller noget helt tredje.

De stod der alle sammen med deres cykler, små rejsetasker og cykelhjelme med navn og reflekser. De skulle på lejerskole - det var en af disse underlige skoleoplevelser, som aldrig var rigtig gode, men denne gang havde de besluttet sig, at det skulle være godt. Altså sådan rigtig godt. De var jo alligevel blevet 15 år nu, så de måtte meget mere end sidste gang.

Lærene kom også til på deres cykler med relementerede cykelhjelme med påmonterede reflekser. Den ene lære kørte op foran og dannede fortroppen, den anden kørte bagerst og dannede bagtroppen. Sådan som de havde gjort så mange gange før.

De kørte gennem den grønne nyudsprungne skov af snoede ujævne skovstier og helt inde i skoven, så langt fra den nærmeste butik, som overhoved muligt lå et lille hvidt hus med flere etager. Det var her de skulle bo. De standsede op, smed cyklerne og løb ind i huset for, at fordele sig på de to store sovesale. Der var en til pigerne og en til drengene.

Natten faldt over det lille hus og oppe på drengenes sovesal sad to drenge og hviskede i et af hjørnerne. Den ene trak noget op af lommen og viste den anden det "Vil du smage?" sagde han "Det er ikke farligt. Jeg har købt det hos en tobakshandler nede i byen" den anden drengs øjne blev store og stirrede på ham, men han ville ikke sige nej og tog imod. Det var en ganske almindelig smøg troede han, men i virkeligheden var det noget helt andet. En joint. De listede sig ned af trapperne og ud af huset for, at ryge disse joint udenfor. De tændte dem i ly af nogle træer, hvor de viste at ingen ville kunne se dem og røg lystigt på dem, men så blev den ene dreng rigtig dårlig, kastede op og blev rigtig ked af det mens den anden dreng havde total optur, grinede og dansede omkring på den nærliggende udendørs trappe der førte op til 1. salen. Han dansede en glædesfyldt dans på det øverste trin, da han pludselig fik overbalance og faldt hele vejen ned af trappen med et ordentligt klask.

Lyden af brækkende knogler var så øredøvende, at en lærer kiggede ud af vinduet og sprang ned til ham. Han ringede straks 1-1-2 og støttede hans ben indtil abulancen kom og kørte ham til statshospitalet.
Tilfældige ord: statshospital, tobakshandler, skoleoplevelse

Skriv kommentar

Besvarelsen Lejerturen er publiceret 02/08-2010 21:42 af Justangel under skriveøvelsen Inspirationsøvelse #3.
Version 1 - 02/08-2010 21:42
Besvarelsen er på 394 ord og lix-tallet er 33.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.