1I toget
Jeg har fået plads til alle mine ting i en almindelig rygsæk, og ... [...]
Noveller
9 år siden
4Med maven fuld af kul
Den ækle sorte masse glider med besvær ned i min mave. Hver enkel... [...]
Noveller
10 år siden
6Klovnen og cirkusprinsessen
En ensom klovn står i manegen og græder. Jo mere han græder, jo h... [...]
Kortprosa
10 år siden
1Små blå piller
små blå piller · slår stemmen i mit hoved ihjel · morder · små blå pill... [...]
Digte
11 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Linda Larsen (f. 1985)
En mand fra det travle folk står op, går i bad, tager tøj på, drikker en kop kaffe, tager bilen på arbejde, drikker seks kommer kaffe, kører hjem, laver mad i et samtalekøkken, hvor der ikke bliver mælet et ord, går i seng. En mand fra det travle folk står op, går i bad, tager tøj på, drikker en kop kaffe, tager bilen på arbejde, drikker seks kommer kaffe, kører hjem, er ved at falde over en gråstribet kat, bøjer sig ned og kæler for den, laver mad i et samtalekøkken, hvor der ikke bliver mælet et ord, går i seng. En mand fra det travle folk står op, noget i ham har ændret sig. Han tager tøj på, men glemmer slipset. Han spiser en bolle med ost, tager cyklen på arbejde, drikker seks kopper kaffe, kommer hjem med en pizza og kysser konen på munden.
En mand fra det travle folk har ikke længere så travlt, men konen tror, han har fået en midtvejskrise.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 21/07-2009 19:41 af Linda Larsen (Lindala) og er kategoriseret under Blandede tekster.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.