3I morgen
Hendes pegefinger følger en af de blå streg opad. De små hår føle... [...]
Noveller
7 år siden
20Under overfladen
Elena er faktisk en helt normal pige. Eller, det vil sige, lige b... [...]
Fantasy
9 år siden
4Photoshop effekten
Hun står foran spejlet. Drejer fra side til side. Retter ryggen o... [...]
Kortprosa
9 år siden
6Et forpasset øjeblik
Min kuffert ruller skramlende over fliserne og laver unødig meget... [...]
Kortprosa
9 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Kristina Nøddebo Balle (f. 1988)
Efter sigende skulle det kunne tage op til 5 år at bearbejde et dødsfald. Der er nu gået næsten 1 år. For tiden stopper jo ikke bare. Selvom man skulle tro det. Sorg er jo ikke bare at stå ved graven og sige farvel. Det er processen efterfølgende: At skulle tømme lejligheden. At møde nogen der minder om. At have arvet hendes tekande. At genkende hendes duft. At se den der særlige film. At være nået frem til dagen igen. At holde jul og fødselsdag uden. At spise den der bestemte slags mad. At finde et gammelt brev. At vågne op efter et minde. At se på gamle fotografier. At gå med hjemmestikkede strømper. Endelig at turde se stenen. Det er så meget mere - En tåre, en tanke, et minde, et hjerteslag, et vemodigt smil, en lille latter - det går fremad. Jeg savner dig mormor, men jeg ved vi ses igen. For sådan er livet

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 28/09-2010 19:16 af Kristina Nøddebo Balle (Nøddebo) og er kategoriseret under Blandede tekster.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.