3I morgen
Hendes pegefinger følger en af de blå streg opad. De små hår føle... [...]
Noveller
7 år siden
20Under overfladen
Elena er faktisk en helt normal pige. Eller, det vil sige, lige b... [...]
Fantasy
9 år siden
4Photoshop effekten
Hun står foran spejlet. Drejer fra side til side. Retter ryggen o... [...]
Kortprosa
9 år siden
6Et forpasset øjeblik
Min kuffert ruller skramlende over fliserne og laver unødig meget... [...]
Kortprosa
9 år siden
7Dumme Anders
Han sidder ved bordet. Foran ham ligger arket. Arket med alle de ... [...]
Kortprosa
9 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Kristina Nøddebo Balle (f. 1988)
Jo, den er god nok. Den er her ikke mere! Lige før var den her, men nu er den her altså ikke mere. Jeg tror den har gemt sig. Bag alt det der grå. Nu havde jeg ellers lige vænnet mig til den. Lidt ligesom jeg kan vænne mig til en duft. Nogen gange kan jeg vænne mig så meget til en duft, at jeg slet ikke bemærker den mere. Kender du det?
Men der er ingen tvivl. Den er væk. Jeg kan gå længe og tro at den aldrig kommer tilbage. Men det gør den. Det gør den altid. Det ved jeg godt, inderst inde. Den er der - et eller andet sted. Jeg skal bare have tålmodighed. Måske lede lidt efter den. Så sker det, indimellem, at jeg får lov at se den. Måske ikke det hele af den, men lidt i hvert fald. Ellers er det bare gråt.
Andre gange lader det til at den ikke har andet at lave. Så er det bare lyst. Det er som regel så rart at jeg til sidst slet ikke ser det mere. Ligesom med duften. Men lige pludselig er det bare væk. Puf. Så er det slut, og hvor forsvandt det egentlig hen? Så kan jeg jo begynde at lede igen. Selvom det heller ikke altid virker. Af og til skal jeg bare læne mig tilbage. Vente. Så skal det nok komme.
Her den anden dag for eksempel. Pludselig var den der. Sådan lige pludselig, ud af alt det grå, uden at jeg havde regnet med det. Det var dejligt. Det var som om den lige ville fortælle, at den stadig var der. Jeg håber den snart kigger forbi igen. Jeg syntes nemlig slet ikke jeg fik hilst ordentligt på den.
Nu går jeg og venter på at den skal komme forbi igen, bare for at sige hej, eller noget. Men i dag bliver den vidst væk. Om det er sørgeligt? Lidt måske. Men så må jeg minde mig selv om de dage hvor den var der. De dage hvor den står der på himlen og smiler ned til mig med sit store gule ansigt. Minde mig om at livet er vidunderligt, men at det, ligesom vejret, går op og ned. For sådan er det jo. Sådan skal det jo være. Jeg vil slet ikke ha' det anderledes. Nej, jeg tror jeg har det godt nok som det er!

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 28/09-2010 19:17 af Kristina Nøddebo Balle (Nøddebo) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 400 ord og lix-tallet er 14.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.