3Kedsomheden kvæler
Jeg vil slå mig i hovedet med en hammer. · Mine fødder bevæger sig ... [...]
Kortprosa
6 år siden
7Fantasiverden
Jeg åbner min verden op · Hopper ind i min fantasi · Et univers fyldt... [...]
Digte
6 år siden
2Kampen mod tårerne
Tårerne presser sig på. · De svier i øjenkrogene. · Stædigt presser j... [...]
Digte
6 år siden
5Vredens vold
Hvad er det for en følelse? Denne, som altid ulmer i den mørkeste... [...]
Blandede tekster
6 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Emilie Zielke (f. 1998)
Den faldende støvregn binder mig i en trance. Jeg kan ikke se væk. Mine øjne hænger fast til de små dråber, der blidt falder ned fra himlen.

For lidt siden stod det ned. Lyn skabte kløfter på himlens mørke hvælving, mens tordnende brag slog mod trommehinden. Det var et mareridt. Hele himlen var i oprør og kæmpede mod hinanden. Men nu er alt stille. Kun den blide støvregn er tilbage. Som et minde om det uvejr, som havde raset højt over jordens overflade.

Lige som os. Himlen havde raset lige som os. Jeg ved ikke, hvad der skete. Det ene skældsord tog det andet. Vores ophidselse opildnede den anden, til en vulkan af følelser og vrede gik i udbrud. Jeg mente ikke, hvad jeg sagde. Det gjorde du sikkert heller ikke. Men sket er sket. Jeg kan ikke gå tilbage, selvom jeg ville ønske, at det var muligt.

Støvregn falder blidt fra himlen. Den binder sig sammen med den sorg, jeg føler. Min fortrydelse. Det er et symbol på, hvordan vores forhold endte. Den falder blidt som mine tårer. Saltet blandes lydløst med det ferske vand. Himlen visker følelserne ud. Snart er der ikke andet end en tom skal tilbage. Tom. Uden følelser. Sammen viskede vi dem ud.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 02/12-2017 15:49 af Emilie Zielke (Kekko) og er kategoriseret under Kortprosa.
Teksten er på 208 ord og lix-tallet er 21.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.



E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.