Et hjem


2 måneder, 11 dage siden 2 kommentarer Rim og vers

2Et hjem
Hårdtbrændte tegl, planker og spær, vinduer og vægge af puds. Dyg... [...]
Rim og vers
2 måneder, 11 dage siden
4Skrøbelige hjerte
Skrøbelige hjerte, du hjerte af glas, pas på at du ikke forsvinde... [...]
Rim og vers · relation, ungdom, skuffelse
4 måneder, 21 dage siden
5Fuck dig!
"Håndklædet på plads, min kaffe skal være varm, hvad er det du ik... [...]
Rim og vers · dominans, surhed, parforhold
1 år, 1 måned siden
6Lille ildfugl
Lille ildfugl, lille ildfugl, vågn og stræk dine vinger, let fra ... [...]
Rim og vers · parforhold, kærlighedslængsel, udnyt livet
1 år, 3 måneder siden

Puls: 5,0

Publiceret: 1
Afgivet: 0
Modtaget: 2
Michael Sørensen (f. 1961)
Hårdtbrændte tegl, planker og spær, vinduer og vægge af puds. Dygtigt sammensat for mange år siden, til det der blev vores hus.

Træer og buske, plæne af græs, stakit af planker og stave, binder det hele sammen så smukt, til det vi der blev vores have.

Det var her vi skabte et fristed for os, det var her vi skabte en oase, det var her vi så vores børn vokse op, det var her vi havde vores base.

Her nød vi stilheden i den grynende sol, mens duggen langsomt forsvinder, på vores særlige sted ved morgenbord og stol, mens vi talte om hvad dagen mon bringer.

Her legede børn, med hinanden og hund, og klædte sig ud som prinsesser, her blomstrede livet for bare en stund, uden bekymring og petitesser.

Her sad jeg med min elskede i træernes skygge, og sammen lagde planer for livet, havde jeg blot vidst hvad jeg ved lige nu, havde jeg nok ikke taget det for givet.

På denne plet af jord og sten, som for mig blev noget ganske særligt, og langt mere end bare mursten og sten, og jeg kan sige helt og ærligt.

At når Jeg hører gyngens knirken i æbletræet, og ser græsset slidt til en rende, og børn der løber frit omkring, har lykken ingen ende. Det billede vil jeg huske så længe jeg kan, og lyden aldrig glemme, jeg vil værne om det til mine sidste dage, og tage det med mig til verdens ende.

For de skæve vægge og de knirkende gulve, skal værne om nye små fødder, i rummene vi delte og voksede op, skal andre slå deres rødder.

Så tak gamle hus, tak for din tid, det er svært at gøre nutid til minder, men et andet sted jeg skal finde mig selv, og se hvad fremtiden bringer.
Forfatterbemærkninger
Tiden er gået, og toget nåede perronen. Min ryg er slidt efter mange år på arbejdsmarkedet, og jeg skal noget andet i mit liv. Huspriserne er absurd høje, og det rigtige er at sælge det, til nogen der får mere glæde af det end jeg. Det har været en lang proces, og det er svært at afhænde de mange minder, der ligger i det der var ens hjem gennem 25 år, og hvor ens børn voksede op.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 18/04-2022 15:19 af Michael Sørensen (Biker Mike) og er kategoriseret under Rim og vers.
Teksten er på 302 ord og lix-tallet er 37.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.