Tigris'al Felidaë

Prolog: Trampeskælver & Tigris'al Felidaë


1 år, 8 måneder siden 2 kommentarer 2 kapitler Uafsluttet Fantasy katte

2Tigris'al Felidaë - Poteaftryk I: Et Hegn B...
Normalt havde han det fint på sin side af hegnet. Her var alt hva... [...]
Fantasy · katte, travlhed, afslapning
1 år, 8 måneder siden
2Tigris'al Felidaë - Prolog: Trampeskælver &...
Har mennesker nogensinde stoppet dem selv i at tænke over følgend... [...]
Fantasy · katte
1 år, 8 måneder siden
3Et Tæppe af Tid
Lyden af min blyant mod papir. · Lyden af ord der falder til jorden... [...]
Digte · svigt, tilgivelse, tvivl
1 år, 9 måneder siden
0Generationernes sang
Det begynder med små grå hår i røven · Med voks og fingerfærdig eks... [...]
Rim og vers · ældre, sjov, generationer
4 år siden

Puls: 0,0

Publiceret: 0
Afgivet: 0
Modtaget: 0
Jannik Ledreborg Brun (f. 1993)
Har mennesker nogensinde stoppet dem selv i at tænke over følgende: Hvorfor er alle katte grå i mørket? Mister de deres farver, når overgangen fra dag til nat tager til?

Hvis det er tilfældet, hvor forsvinder farverne så hen? Huskatten, som legenderne kender som Trampeskælver, eller Ejner Trampeskælver som han egentlig hed, tænkte over præcis dette.

Hans tanker strejfede faktisk mange ting. Som den magelige huskat han nu engang var, havde han tit observeret sine pjuskede artsfæller strejfe omkring på hederne, næsten som søgte de noget større end hvad de allerede havde.

Men Trampeskælver vidste ikke at han var hjørnestenen i et stort spil der spændte over to verdener. Vildkatten Panthera var sendt afsted for at vise Trampeskælver hvor farverne forsvinder hen, i det sfæriske skærepunkt som menneskerne kalder "Skumringen".

Skumringen er, ifølge De Leoniske Legender, regelmæssige tidspunkter hvor alle katte får tilladelse til at forlade verden og drage ind i katteverdenen. En verden omtalt blandt katte som "Tigris'al Felidaë"

Panthera selv, var en kat der, da hun var killing, fandt ud af at farverne forsvandt over i denne verden. Hun ville vise Trampeskælver at det var et sted, hvor han kunne have det så godt, for hun havde observeret ham, og hans sørgelige tilværelse i menneskernes verden.

Enkelte katte har med tiden valgt at emigrere, væk fra menneskernes verden, for at tilbringe deres liv i Tigris'al Felidaë. Flere af disse katte har med tiden opbygget et samfund der styres med hård pote af Grev Pumä af Knurhårs Sletten.
Forfatterbemærkninger
En kort intro til kattenes verden.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 04/10-2022 18:58 af Jannik Ledreborg Brun (Brownie Jannik) og er kategoriseret under Fantasy.
Teksten er på 251 ord og lix-tallet er 44.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.