Juletræet


3 måneder, 6 dage siden 4 kommentarer Blandede tekster højtider succes

2Bekendte
Bekendte har man mange af, · men venner man kan stole på · de er nu f... [...]
Digte
1 måned, 10 dage siden
3Hvad er den største gave?
Hvad er den største gave? · det er at blive elsket af dig. · Falde i ... [...]
Digte · åbenhed, kærlighed, lykkelig
1 måned, 15 dage siden
2Når jeg ser en stjerne
Når jeg ser en stjerne på nattehimlen blå, Så går tanken · langt om... [...]
Digte · taknemmelighed
1 måned, 23 dage siden
2Knald og brag
Knald og brag lysglimt på himlen, · Nu siger vi farvel til det gaml... [...]
Blandede tekster
2 måneder, 1 dag siden

Puls: 16,5

Publiceret: 7
Afgivet: 0
Modtaget: 15
Henning Kipling (f. 1939)
Julen nærmede sig, men juletræet var ikke købt endnu. Mor, mormor og jeg,kun os tre,skulle fejre julen sammen, og mor sagde til mormor:Nu må vi også snart få købt et træ." " ja, ja," svarede mormor," vi venter lidt, så bliver de billige." Mormor var en sparsommelig dame, men lillejule-aften tog hun mig I hånden og sagde: "Nu går vi ned til juletræsmanden og køber et flot træ". da vi kom derned, var alt tomt. Ingen træer. juletræesmanden gik med sin kost og fejede grannåle sammen.". Hvor er træerne?" Spurgte mormor." de er solgt," svarede han. "Jamen, vi skulle købe et" "I er velkomne til at tage grenene derhenne gratis," sagde han og pegede. Vi samlede grenene op og gik hjem, og mormor fandt et kosteskaft, og med små stifteren en hammer kom der et slags juletræ ud af det. Da mor kom hjem fra arbejde og så juletræet, sagde hun "ÅH mor!" Men vi havde alligevel en dejlig juleaften.

Skriv kommentar

Teksten er publiceret 27/11-2023 23:50 af Henning Kipling (kipling) og er kategoriseret under Blandede tekster.
Teksten er på 161 ord og lix-tallet er 25.

Log på for at skrive en kommentar til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.

Log på for at læse kommentarer til denne tekst. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.E-bogen kan læses på iPad, iPhone, iPod Touch og Mac, samt andre e-bogslæsere som understøtter EPUB-format.

EPUB (kort for electronic publication; alternativt ePub, EPub eller epub, hvor "EPUB" er foretrukket af formatejeren) er en fri og åben e-bogsstandard af International Digital Publishing Forum (IDPF). Filen har filendelsen .epub. EPUB er designet til ikke at være formateret til et bestemt papirformat, hvilket betyder at e-bogen dynamisk kan formateres til den enkelte e-bogslæsers orientering, skærmstørrelse og skærmopløsning.