Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
3 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
7 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
6 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
4 år siden
Næsten dødbringende kælkn...
Kianna Kitte...
2 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
3 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
3 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
5 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
5 år siden
Advarselsbokse og hulahop...
Victoria Wan...
4 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
3 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
5 år siden
God karma...
Kianna Kitte...
2 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
3 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
6 år siden
Fra Lesbisk til Bi-Romant...
Kianna Kitte...
11 måneder, 23 dage siden
Tanker
Luxuryline
5 år siden
Klar til fest med regnbue...
Kianna Kitte...
1 år, 9 måneder siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
5 år siden
70år + 4 dage
Peter Munk (...
6 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
6 år siden
Hej dagbog, idag snakkede jeg blandt andet med hende der gør rent, det gør jeg tit. Jeg forstår ikke altid hvad hun siger, og det ærger mig lidt. Hun er ret spændende at snakke med, fordi hun tror på det overnaturlige, og det ved du som sagt, at jeg ikke gør..ud over som humor.

Anyway, så snakkede hun om at hun kunne læse linjerne i mine hænder, og derud fra kende mig..super, den var jeg selvfølgelig med på at prøve..hvorefter jeg forklarede hende, at jeg selvfølgelig ville lægge mærke til barnum statements.

Hun startede med at sige, at hun kunne se, at jeg altid tænker meget, og sagde så..hvorfor tænker du altid så meget? Jeg smilte, - og spurgte, tænker du aldrig da? Alle mennesker tænker, hvis man ikke tænker over tingene kan enhver bilde dig noget ind.

Aah.ok, så kunne hun se at jeg havde penge..mit svar, var at det heller ikke var ret imponerende, da vi har talt en del sammen..hun ved jeg er single, og kender min livsstil..hvis jeg udefra kendte mig en som mig, så godt som hun gør, ville jeg kunne analysere mig frem til det.

Så mente hun ud fra min hånd, at jeg havde svært ved at finde kærligheden, og at hvis jeg fandt en, ville jeg kun få et barn.

Seriøs, det ville måske imponere nogle, men hun har selv for uger siden, snakket om hendes single datter i kbh,..at vi skulle mødes..kendskabet til min single status, gør det ret let at kunne sige, at man har læst det i hånden. Det sidste med barn er en fremtids ting..som ingen kan bevise..for selv når jeg bliver 70 kan hun bare sige..nej, når du bliver 80 år..og tiden sletter alle folk.

15:56
Nå men nu har jeg iøvrigt juleferie, - så jeg kan komme til at skrive på min lille bog. Jeg har skrevet kap 1, som jeg nok ender med at udbygge..fordi der er så meget at sige til det. Kapitel 2, går jeg ind i Evolutionen. Noget jeg ikke behøver at bevise, selv om det er bevist. Men religion bliver ikke mere sand af, om evolution er bevist eller ej..religion står og falder med sine egne påstande. Jeg er dog ret glad for kapitel 1, - som er de ydre argumenter. du ved, alt fra jordens skabelse til universet. hvor den religiøse hele tiden går et skridt tilbage, når der bliver ført argumenter imod en given påstand..sådan bliver religion fortrængt af videnskaben..i et forsøg på at leve i og af uvidenhed. Jeg har lavet den som en samtale bog..jeg vil igennem ALLE de argumenter jeg har hørt..og smadre dem en efter en.,.

Det er en bog der er så nem at skrive, fordi jeg har brugt årevis på at studere argumenterne. Hver dag..nærmest på repeat. så jeg kan dem alle nærmest i søvne..

19:39 - sidder og lytter til musik, - everybody hurts. Mørket er i min tanker, mørket der truer dem jeg har holder af..ikke mig, - Jeg ville hellere møde mørket selv, end se dem jeg holder af møde det. Smerte ud over alle grænser..det gør mig ked af det. Jeg står op fordi jeg er Kenny, - Jeg går fordi jeg er Kenny, - jeg tager på arbejde, fordi jeg er Kenny. Dem jeg holder af har ikke min vilje, de har ikke min indre Jester..der hver gang jeg bliver sparket ned, tænder en glød af vrede i mig, og beder mig om at rejse mig igen..og kæmpe videre. Jeg forstår ikke hvorfor, de ikke kan kæmpe som jeg kan..men blot lader stå til..Fight! if you know will loose, - fight for a change. Dont hope in things that wont be, but IF you fall, GET UP! If you Fail, learn and do Better. But above all FIGHT, FIGHT, FIGHT.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Altid logik er publiceret 20/12-2019 14:43 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.