En tur i Safaripark og hv...
Kianna Kitte...
2 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
5 år siden
Godt nytår, velkommen 201...
Kianna Kitte...
2 år siden
Vikinger på Bakken...
Kianna Kitte...
2 år siden
Morgenstemning og ord
Kathi12
6 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
4 år siden
Jeg kunne også bare finde...
Kasper Lund ...
5 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
10 år siden
Happy Fucking Birthday To...
Kianna Kitte...
2 år siden
Første dag på Fyldepennen
Liza Abildsk...
5 år siden
Fin anmeldelse...
Kianna Kitte...
2 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
6 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
5 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
7 år siden
Katten ude af sækken
Suree Lio (L...
8 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
1 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
3 år siden
19-03-17
Hannah White...
3 år siden
I'm back!
Gittepigen
6 år siden
Brakvand
Marie Martin...
6 år siden
Drømme
Salomon
5 år siden
Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
3 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
3 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
4 år siden
Når fortiden hjemsøger......
Kianna Kitte...
3 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
5 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
6 år siden
Start?
Christian Ba...
6 år siden
13.09.2016
Marianne Mar...
3 år siden
Hej dagbog, - folk ved stadig ikke hvad MGTOW er, de forveksler den røde MGTOW pille med den sorte. Så jeg ender med at skulle pille stråmænd ned konstant. Først er jeg nød til at forklare, at der findes mere og andet i livet end sex og kærlighed. At leve sit liv efter dette giver ingen mening længere, og jeg tvivler på, at det nogen sinde reelt set, har givet mening. Der findes så meget andet, man kan bruge sit liv på..selv realisering, for at bruge et ældre ord, som rummer mine tanker en del.

Men Men, - høre jeg dem sige,..de vil ha kvinderne tilbage til kødgryderne...NEJ .) skrider du ikke lige ud af mit køkken... jeg skal nok lave maden i mit køkken, det vil jeg faktisk helst selv...så laver du selv dit mad i dit eget køkken, ik :) ? - Men Men..De kræver sex...- Nej..det gør jeg heller ikke..faktisk er jeg lidt i tvivl om, om jeg overhovedet ville møde dig! (en kvinde) For det er ikke længere uden risiko..hvis kvinder bliver overfaldet, er der straks sympati fra samfundet..hvis en mand bliver overfaldet, så bliver han set ned på, og folk tror måske endda, at det er hans egen fejl..det svare lidt til at sige, - at når kvinder bliver voldtaget..så er det deres egen skyld..det er det aldrig..det har en hel del dog indset, og mange ville komme kvinden til hjælp..desværre står manden stadig alene..det samme ved skilsmisse, der er der stor risiko for, at manden kan miste mere..så det er ikke længere i min interesse.

Men Men...så vil mænd ha rengøring! Nej..det er der ikke behov for..i det udstrækning vi ønsker det..skal vi nok gøre det selv.. - er du begyndt at se en trend?! Hvordan kan vi gøre/ønske skade på nogen, vi ikke kan bruge til noget?! Vi går vores egne veje..uden jer..thats the point! can you se me wave :) smilling..bye bye...

Jeg ved det...det er der hvor kvinden bliver fornærmet og siger..Men, det gør vi også så..NÅ! - Mig : Super :) så¨er vi enige..

Hvorfor være på dating sites, - For at være et eksempel. For at sidde stille og rolig, Tavs..og måske få andre mænd til at være det samme...og Ja, - der er ikke noget så sjovt, som når kvinder ikke længere modtager breve..og ikke længere får deres selvtillid boosted ved det..når de begynder at gøre opmærksom på, at det er os mænd der skal skrive..og vi bare sidder tavs tilbage..for vi er gået vores egne veje.. jeg ser det i stigene hastighed på dating sites..vi mænd har et spørgsmål..nu vi har funder andet i livet end sex og kærlighed..og vi kan ordne alt selv..hvad har vi så brug for jer til? oven i købet, kan vi miste en del på det..Såå..Live Long and prosper..cos we intend to! - også er det MAX sjovt at se på...

åh ja :) en ting mere..når kvinder råber op om ligestilling så er vi med på den :) vi skal ha jer ind i militæret..heh..ind på sæssion, så en eller anden kan rage jer i skridtet for at se om alt er der..og give jer en eller anden stupid test...men Nej..der hører vi ingen spæde stemmer råbe om ligestilling.

selv med alt dette, kan jeg ikke lade være med at lytte til Freddie Mercury - There Must Be More To Life Than This. We just going on saying...celavi - også lige hans "Love Kills"

endnu en ting :) Det var super befriende ikke længere at tænke over, hvad en kvinde ville sige til det den måde, jeg har indrettet mig på..f.eks hænger der nu en VR ledning ned fra loftet..det gør det federe at bruge til at spille med..men før tænkte jeg på, at en kvinde ville hade at se sådan noget..NU, er jeg ligeglad..nu lever jeg efter at få så meget godt ud af mit liv som jeg nu kan, ved det jeg nu kan lide...eller sagt med en anden stemme..."der er ingen bånd der binder mig" - jeg er så fugle fri ;)

var som sagt på date sidste fredag..Hun bad mig om...du ved nok..og der stod jeg så og tænkte, - har jeg lyst? vil jeg noget med hende..hun er meget sød..så sagde hun, - Jeg kan godt adskille følelser og drift..hun var sulten..sagde hun..jeg må indrømme, jeg tænkte..ok, hun er sød og hun var ok som den person hun er..Jeg var ligeså bange for, at jeg ikke længere kunne..men heldigvis var min styrke kommet tilbage..det sværd der var gået i stykker..er skabt på ny... (3 hours later) Hun sov godt den nat ved siden af mig..jeg kunne ikke sove..hvilket fortæller alt hvad det skal om det møde...

anyway, dage efter snakkede hun om, at jeg burde være mere impulsiv..da hun lå i hendes seng..og jeg ikke lige ville komme og...øh du ved nok...så hun kunne sove godt igen..også snakkede hun om, hvordan hun rydder op efter sig, når hun har brugt noget...det tog jeg som et hint om fremtiden..og vinkede farvel til hende dagen efter.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Mere i lIvet er publiceret 10/07-2020 10:53 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.