Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
9 år siden
life's hard, it's harder ...
Julie Vester...
8 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
7 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
5 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
6 år siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
7 år siden
Dagen tiltaget 2timer og ...
Hanna Fink (...
8 år siden
Det vil ikke slippe mig :...
Gittepigen
8 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
2 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
6 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
5 år siden
På falderebet
Sean
9 måneder, 28 dage siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
9 år siden
Juleferie :)
Michala Esch...
12 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
4 år siden
Flæskesteg og brækkede ri...
Olivia Birch...
6 år siden
Tørret frugt og gamle und...
Carsten Cede...
3 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
4 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
7 år siden
opdatering
Michala Esch...
18 år siden
Hej dagbog, - Jeg kan desværre ikke se, om ham den religiøse har TURDE svare mig..JW er heller ikke de mest modige til at diskutere, de tør kun komme for at præke. Så snart man giver dem igen, så løber de hurtigere væk end man kan nå at sige kujoner...

Så her til aften så jeg både en muslim, kommer med noget BS, og masse andre der forsvarede religionen. - Ok, jeg er manden du leder efter...så frem med svarene på en del af dem..Ateistisk selskab, er i øvrigt ikke en organisation jeg ville større..de er ikke nok hjemme i modsvarene.. Man kan godt mærke, at formanden er "frisk" ude af hans religion..for nogle år siden.. i modsætning til mig, der har studeret svarene så meget, i så mange år, at jeg kan sidde og vælge hvilket et svar jeg vil bruge,..hvilket svar de måske vil ha lettest ved at se, illustere hvor de begår deres fejl. De har tit fået mig til at tænke, at jeg burde gøre mere ud af min egen kanal..Dette er et emne, jeg simpelthen er for meget hjemme i..og nej, 99% af alle svar er ikke mit eget..men kommer fra andre ateister, der har brugt år på at debatere religiøse..og jeg sidder der, med en klæbe hukommelse.

I morgen er det mandag..jeg når nok ikke at liste ind på mit kontor,..inden folk laver en "god morgen" ...det er f..ing MANDAG..hvad er der godt i den dag? Jeg kan lide lørdage..der føler jeg mig mest fri..

så var der en muslim, der lige troede han skulle lave en.. i ved jo ingen ting..til ATS, - så kunne jeg ikke lade være..HeY, i am your huckleberry..så lavede jeg nu dette svar : "Den tager jeg gerne ???? du kan se jorden eksistere, eller er du blind? (er du blind, må vi ha andre til at bekræftige, at vi ser det samme)så jeg tænker du mener..hvordan i stedet for..og man ved faktisk hvordan det kan være foregået, så ingen problemer der..Men selv hvis man ikke gjorde, gør det ikke historien om din gud rigtig.. enhver påstand skal bevises hver for sig. 2: og har du nogen sinde set ingenting? ingenting er noget vi snakker om, når vi fjerner noget, men overalt er der NOGET.. selv i universet. Et sort hul er også noget! det er ikke et ingenting ..så VIS, at et ingenting nogen sinde har eksisteret! ..du sætter det jo op til, at det må være et ingenting, eller en gud..ik? du overser bare den 3. løsning..et NOGET! uden en intelligens. Hvad det NOGET kan være, ved jeg ikke..og det er det mest ærlige svar man kan komme med.. i stedet for at opfinde en gud, når man reelt set ikke ved det. kommer du så endelige til, hvad der så har skabt dette Noget, - så kan mit svar ende med at blive, det samme svar..som når jeg spørger dig, hvad har så skabt din gud?! ...men her er jeg sikker på, at du vil lave en undtagelse for din gud om, at alt må komme ud af noget ????så hvis dette noget ikke altid har været der, indtil det satte noget andet igang..kan det være "turtles all the way down".. også er Ateisme ligeså meget en religion, som det IKKE at dyrke fodbold er en sport. det vil sige, at det ikke er en religion... Ateismen er en afvisning på, at gude spørgsmålet skulle være besvaret tilfredsstillende."

Jeg elsker at sidde og svare på de der indlæg fra religiøse..der formaster sig til at skrive..jeg har Nephew musik kørende imens lige pt..

en efter en..tager jeg hele bulen af religiøse..de skal ikke dø i synden :P hehe...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget klokken 25 er publiceret 12/09-2021 23:28 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.