1 måned, 15 dage siden

K ordet

Onsdag
Hanna Fink (...
8 år siden
Dreamtime tæller får, dow...
Camilla Rasm...
5 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
6 år siden
En god aften
Bastian
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
senior Dating.
Ruth Christe...
5 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
6 år siden
Tidligt i seng om fredage...
Ansu Orheim ...
5 måneder, 18 dage siden
Anden bog started
JesperSB
1 år, 2 måneder siden
Stemme
Halina Abram...
4 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
8 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
9 år siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
7 år siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
9 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
7 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
8 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
6 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
5 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
7 år siden
Dit sprog, kære ven... di...
Bjørn Langki...
9 dage siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
6 år siden
Hej dagbog, så fik jeg at vide hvad det var for en type, min mor har fået. De første læger tog fejl, det er i stedet i bughulen. Min mor sagde, at lægen gav indtryk af, at det kunne helbredes.

Min nye bank har forsøgt at ringe. Jeg ved ikke hvad de vil.

Så har jeg hjulpet med eksamen idag. Damn, bare det var mig der havde fået det emne at skrive om. De kan vælge at skrive om, hvornår de har brugt deres tro, og skrive om hvorfor mennesker generelt har brug for tro i deres liv.

Det sidste vil jeg sige, at det har mennesker ikke. Dermed ikke sagt, at folk ikke hårdnakket vil påstå at de har brug for det. Jeg vil helst tro på så få ting som muligt, og VIDE så meget jeg kan. Det eneste jeg tror på, er at det jeg ser er virkeligt, og at jeg ikke lever i et computer genereret program.. skulle jeg få beviser for noget andet, vil jeg selvfølgelig overveje den tro.

Det er dog ikke en tro, ikke at tro på noget over naturligt. Ligesom det ikke er en sport, ikke at gå til fodbold..eller afholdenhed ikke er en sex position.

Et eksempel kan være.. jeg tror ikke, at min mor bliver helbredt. Jeg tror heller ikke, at min mor ikke bliver helbredt. Jeg håber min mor bliver helbredt.. men jeg har ingen tro.. og ingen beviser på nogle af begge påstande.. så jeg ved ikke.

Tro er at bekende sig til et svar, uden at vide noget som helst..så derfor kan det være forkert.. har du viden, bruger man ikke længere tro.

Jeg så en video, som nogle amerikanere havde lavet, - hvor de var ude for at lave nogle "gotcha" spørgsmål, til nogle de kaldte for satanister, - det er alle dem, de ikke lige ser som kristne/ troende. De kunne ikke svare på de spørgsmål, og ændrede så holdning til, også at være imod abort. Soooe, this is where I come in. Så jeg kommenterede på videoen, hvor der var folk der skrev at de var blevet kristne osv, og mente det var gode argumenter.. du ved, de har også video'er de laver, som de kan bruge til at stille til ikke kristne, der ikke er vandt til at diskutere eller tænke logisk.. de ved godt, de ikke skal stille den slags spørgsmål til folk som mig.. jeg er jo ikke et let offer :) så jeg rev deres argumentation fra hinanden, brugte den imod dem.. og endte min kommentar med, at de i øvrigt godt måtte komme med en god grund til at tro, at der overhovedet findes en gud..for jeg har endnu ALDRIG hørt en GOD grund. Det tætteste nogen er kommet på en god grund er "det ved jeg ikke, så det må være en gud" argument fra uvidenhed. Hvilket ikke er en god grund.

Jeg blev spurgt om fra en jeg arbejder sammen med, hvorfor jeg ikke laver den bog med alle de dårlige grunde religiøse komme med, og hvordan man kan smadre disse grunde. Jeg sagde det som det var ærligt.. Jeg er startet, og har lavet det første kapitel.. men jeg er simpelthen for doven til at fortsætte.. Der er et spil der venter, når jeg kommer hjem. Jeg ville kunne skrive en bog, så mange dårlige grunde har jeg hørt..også mange svar på disse har jeg i min hukommelse..

Engang kunne jeg huske alle queen sange uden ad! - jeg lyttede til dem hver dag, i over 10 år.. kun queen! så jeg kunne til sidst alle sange.. nu har jeg lyttet til de religiøses dårlige argumenter, og andres svar på disse i snart 20 år.. flere gange i ugen..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget K ordet er publiceret 17/05-2022 12:49 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.