2 måneder siden

Syg og en løgner fra fortiden

At træffe en beslutning
Baru
6 måneder, 4 dage siden
Ensom og hvad så?
Josephine Lø...
8 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
6 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
10 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
13 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
6 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
7 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
5 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
5 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
10 år siden
Den gamle gartner
Peter
8 år siden
Nyt år
Martin Micha...
3 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
7 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
3 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
1 år, 6 måneder siden
Gavl malet efter 3 års sk...
Peter
7 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
9 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
4 år siden
Hej med jer!
vintergækken
10 år siden
Et tomrum
Katrine Søre...
8 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
6 år siden
Dejligt gensyn
Poul Brasch ...
10 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
8 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
8 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
8 år siden
I'm back!
Gittepigen
9 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
9 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
8 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
7 år siden
Fuldkomment flyverskjul
Regitze Møbi...
8 år siden
Tanker
Luxuryline
8 år siden
Hej dagbog, - jeg har ikke kunnet sove i nat. Jeg har hoste, ondt i halsen og forkølelse og en svag hovedpine.

Så skrev ham/hende fra indian, at vedkommende var blevet syg. Vedkommende bad mig om at undskylde vedkommende, fordi vedkommende tror på karma. Jeg skrev lige i stedet for, at jeg selv var blevet forkølet. Om vedkommende tænkte at sandsynligheden for at det kunne ske, skulle findes i et univers, der holder øje med mig og derfor giver mig en forkølelse.. eller om det er mere sandsynligt, at jeg prøvede at spare på varmen, hvilket gjorde at jeg frøs, og dermed blev forkølet. Hvilken grund af blot de 2 grunde, er den mest sandsynlige! Så skrev jeg, at hvis vedkommende kunne se, at det må være den naturlige grund, at vedkommende så kunne overføre det til sit liv. Har du problemer med hjertet, så er det ikke fordi, at du har sagt noget som en kraft i universet nu vil straffe dig for.. det er langt mere sandsynlig, at der er en naturlig forklaring. Tidligere skrev jeg, at der ikke var noget at tilgive. Jeg kan ikke i øvrigt ikke bruge den slags til noget, - det at tilgive andre.. hvad folk har gjort har de gjort, og enten bliver de bedre eller også gør de ikke.. uanset hvad, er det op til mig at mine foranstaltninger.

Så læste jeg i går endnu et feministisk angreb. Det var med kvinder der mente at de stod for det huslige, og at det gav dem stress. De skrev, at man kunne teste det, ved at spørge manden om han skulle ha hjælp til det, også se hans reaktion :) sødt, - sødt fordi manden kunne spørge dem om de skal ha hjælp, når bilens dæk skal skiftes, når huset skal laves osv. Manden gør det bare ikke, fordi han ved hun sidder på magten.. en magt HAN selv har givet hende. Mit første råd til mænd må altid være, - elsk aldrig en kvinde højere end hun elsker dig. Hvis du gør, kan det blive et problem.

Ja der skal nok være dem der siger.. jamen vi kan også lave hus og skifte dæk! Super, og der er mænd der også gør rent.. det ændre ikke på sagen.. hvis man har delt arbejdsopgaverne, og den ene part pludselig laver det stunt, at man så kan lave det modsvar.

Det er fordelen ved at være mgtow! Kvinder har ingen magt over mig mere, og kan derfor ikke lukke munden på mig. Så hvis den artikel kommer ud til debat, så skal jeg nok være der, og irritere dem der selvtilfreds, på tager sig denne offerrolle.

Mange mænd dør når de er 25, men de bliver først begravet når de er 75.

13:30, - det er som om, at en gammel fjende ikke kan komme videre i livet. Vedkommende skrev i dag, at han ville undskylde for sin opførsel i fortiden. Sjovt, nok... når jeg lige har skrevet om det i dag. Jeg blokerede bare, - Jeg kan ikke bruge undskyldninger til noget. Manden er død i mine bøger, - derud over, skal man ikke stole på en løgner som ham har jeg lært, - deres sind gør, at de kan lade som om de vil være bedre, så de igen kan angribe naive. Derfor tager jeg ikke imod undskyldninger og kan ikke bruge dem til noget, - de er færdige. Der er nok mennesker i verden til, at man kan sortere folk fra. Hvis de vil være bedre, kan de finde nogle nye folk og være bedre overfor dem.

Alt hvad jeg har oplevet, har gjort mig stærk :) Jeg tvivler på, at nogen helt forstår det.. og viden om logiske fejlslutninger har givet mig det afgørende redskab der gør, at min styrke er bundet op i en urokkelig filosofi.

tænkte på min hjælpers barn, - hvis hun bliver verbal angrebet.. Ville jeg godt lærer hende om logiske fejlslutninger. specifikt Ad-hominem. - Jeg ved godt, at det kan være svært at få det ind i ens hjernes opsætning.. Men angreb med, at man er noget.. er et tegn på, at folk mangler argumenter,.. for hvis de havde argumenter, ville de bruge dem i stedet. Det betyder også, at man må stille sig dette spørgsmål, - "hvorfor mener du, at en mobbers ord betyder noget for dig?" - kan du nå den erkendelige, at de er ligegyldige.. så kan man gøre sig fri af dem. Mangel på argumenter, er low key dumhed. Det er i orden, at se andre som værende dummere.. hvis de opfører sig sådan. Hvilket er derfor, når folk tror at de kan bruge det at angribe mig personligt.. som de plejer med andre :) så er det eneste det gør, at smide blod ud til en haj.. En styrke der gennemsyre mig nu..

nå det er snart game tid, - kan lige nå lidt musik : "Limp Bizkit - Rollin"

!4:40 , - Inderen, skrev "Don't you really believe in female power like as it depicted in Durga puja?" jeg ved ikke hvor den kom fra, -. men jeg svarede, at jeg ikke vidste hvad Durga puja er! (jeg gad ikke google det) - så jeg skrev at jeg er en mand der går mine egne veje. Som barn var jeg blevet solgt eventyret om kærligheden, og troede det var meningen med livet. Denne tro havde kun bragt mig smerte, med de kvinder jeg har mødt. Min ateisme havde reddet mig, - men noget måtte ske. Så jeg krøllede eventyret sammen, og redefinerede mit liv. Jeg vil ikke længere leve efter eventyr, og jeg er nu den eneste hovedperson i mit liv... Dette er min historie, Mit Liv..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Syg og en løgner fra fortiden er publiceret 08/12-2022 07:29 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.