1 år, 4 måneder siden

Folk og deres holdninger…

Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Min vingeskudte wingman
Flickarocks
9 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Frækt Honey
Kenneth Hvid...
3 måneder, 3 dage siden
Guds blinde øje.
Ruth Christe...
7 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
9 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Tankemylder og dagene der...
David Hansen...
1 måned, 9 dage siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Hej dagbog, det er en af de ting jeg hader mest ved julen.. folk og deres holdninger.. man prøver at lade folk sige deres pis, men på et tidspunkt bliver det bare for meget. Først rundede vi det evige hit om, at der var nogle ord vi ikke kunne sige mere.. f.eks, hvornår blev det forbudt at sige "jødekager" gab. Jeg går ikke ind for forbud imod ord, men hvor ville det være rart, hvis de samme mennesker ikke havde en kæp i røven, når det gælder ord som "for fanden" og andre ord i den boldgade. Det er jo også bare ord.. hvis man vil lade som om, at man kæmper for ytringsfrihed og vil forsvare hvort gamle sprog.. så er der flere ord at kæmpe for.

Så fik jeg også forklaret hvorfor ateisme ikke er en tro, men et svar på de religiøses påstand. Religiøse siger der findes en gud, ateister siger.. bevis det.. religiøse har intet bevis.. så derfor afviser vi deres påstand. Ateisme er ikke, der findes ingen gud.. det ved vi ikke noget om..før vi ved hvad en gud er, tager vi ikke stilling..afvisningen kommer, med påstanden fra de religiøse. Dvs, ved spørgsmålet om en gud siger vi.. det ved vi ikke.. først når kristne eller andre foreslår en vi kan undersøge logikken af, kan vi tage stilling til denne.. og da den kristne er fyldt med fejl og moralske problemer, så kan vi afvise.

Næste punkt var ligestilling.. suk, så var påstanden om, at der ikke gar ligestilling der igen.. jeg måtte gøre opmærksom på, at hvis kvinder var underbetalte, hvis vi fjerner årsager som lavere timetal, andet arbejde og barsel..så ville det være en fordel at ansætte kvinder.. hvis de skal ha mindre i løn..så var der en ældre kvindelig buttface, der mente at mænd og kvinder nu til dags holdt lige meget barsel.. jeg gjorde opmærksom på, at statistikken sagde noget andet.. men hun var ligeglad med statistik?! Suk, så er man udenfor pædagogisk rækkevide, hvis man tror at ens egen mening er ligeså meget eller mere værd, end det fakta siger.. i 2021 holdt kvinder ca 8 gange så meget barsel som mænd.. og selv om mænd er blevet bedre til at holde barsel, så halter de efter. Det er klart. - det er kvinden der får barnet, - når mænd begynder kunne at kunne amme, og gennemgår den samme fysiske påvirkning, så vil ligestilling være i orden.. indtil da, er man nød til at tænke logisk. Ligestilling er ikke altid lige godt! Hvis vi begge får 3 minutter til at gå på toilet, og jeg kun skal bruge 2 minutter.. men du har brug for 5, fordi du har visse problemer..så nytter det ikke at sige, at vi alle er lige.. bare som et eksempel på, at ligestilling ikke altid vil kunne fingere.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Folk og deres holdninger… er publiceret 24/12-2022 23:36 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.