2 måneder, 1 dag siden

Næsten lam og koldbrand

Ring the bells that still...
Bastian
10 år siden
D. 16. Januar 2023
Susann Kokan...
2 måneder, 11 dage siden
Udgivelse
Ansu Orheim ...
1 måned, 18 dage siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
6 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
9 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
9 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
6 år siden
11 dag på fyldepinden og ...
Gaffa Brandt
10 år siden
15.09.2016
Marianne Mar...
6 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
10 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
10 år siden
Verdens smukkeste foto
Ace Burridge...
10 år siden
Skrivende
Michala Esch...
5 år siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
9 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
6 år siden
Hej dagbog, min indre pisse irreterende stemme havde sagt til mig, at jeg burde spørge ind til min arbejds hjælpers bror.. hvordan det går, efter hun havde fortalt mig om hans tilstand for en uge siden.. han sidder meget stille, kan næsten ikke bevæge sig, og hans ben og fødder ser næsten sorte ud.. som var han tæt på koldbrænd.

Nå, men jeg spurgte så,.. pr røv irreterene stemmes anvisning.. han havde det stadig ikke godt, men hun ville købe et apperet, der måske kunne bevæge hans føddwe pg sætte gang i omløbet.

Så viste hun mig et billede af apperatet..det koster 2000 kr, men hendes bror ejer ikke så meget, da han altid tænler mere på hans katte end sig selv...

Apperatet havde jeg set før, mine forældre sagde for en måned siden, at de ville sælge den de havde, at det ikke havde hjulpet dem...

Min indre stemme er irreterende.. så den fik mig til at ringe til mine forældre..om hun kunne låne den til sin bror, for mine forældre mente ikke den var god.. inden hun smider 2000 kr ud til noget der ikke virker.

Så det fik jeg sat i værks.. kunne ikke gøre andet.. Jester, you ..jeg bliver altid brugt..jeg prøver at holde mig udenfor.. lade verden gå sin gang..

Nu ender det sikkert med endnu en der takker mig..jeg hader det! Men okey, lad mig spinne den..hvis jeg hjælper, så hjælper det måske hendes bror.. det betyder måske, at hans ben ikke ryger af... så lever han måske længere.. dør han går det ud over hende, så kommer hun ikke på arbejde...så går det ud over mig! Se, spin.. det hjælper lidt på det.

ved busstoppestedet stod der en problematisk person.. vedkommende blev spurgt, af sin klassekammerat hvad 4 - 2,5 var.. han mente det var 4.. der er en masse omstændigheder der gør, at det er hans svar.. klasse kammeraten sagde, at det var noget de havde lært i 2. klasse.. så ham der ikke kunne var lidt til grin. jester brød ind, og sagde at kunne tælle på fingrene..hvad 2 minus 2 er først. Så sagde jester til mig, at jeg burde tale med pædagogen igen.. fortælle ham, at han har et problem med matematik.. da han er en god pædagog, kunne han måske hjælpe vedkommende.. og dermed vise, at der er en voksen der bekymre sig.. måske kan det rette noget op..og måske rette hans fremtid lidt op..små skub, - kan ændre store ting..over et tidsperspektiv. - men jeg har det bare sådan,.. hvorfor? game is over.. i lost..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Næsten lam og koldbrand er publiceret 26/01-2023 13:24 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.