Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Don't go away mad, just g...
Kasper Lund ...
7 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
10 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 10 dage siden
Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Forfra... Hvor længe kan ...
Gittepigen
11 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Dybbøl gartnerhjem
Martin Micha...
5 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Bornholm 3
Michala Esch...
15 år siden
Ryddedag
Sunstar31
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
Er god start så meget at ...
Kellany Bram...
10 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Gennem et slør af rubinrø...
Olivia Birch...
9 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
7 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Kære dagbog.

Ja, så gik der alligevel en del dage inden jeg fik skrevet igen.. Faktisk præcist en måned.

Hvad er der sket siden sidst.. Tjah, jeg er kommet mig over min underlivsbetændelse.. Men valgte som jeg skrev sidst, også at blive hjemme resten af ugen for at blive rask.

Desværre bøvler jeg så lidt igen. Jeg har fået nogle myoser i ryggen pga. forkerte og for tunge løft på arbejdet. Uhhh, jeg er så træt af det arbejde. Min læge sagde jeg skulle se at finde noget andet, for mit helbred har ikke godt af det. Men indtil jeg finder et arbejde eller en læreplads, så har jeg simpelthen ikke noget valg. Men sundt, det er det ikke. Vi sidder allerede med jakker og nogle med handsker, når vi arbejder.. Ellers er det umuligt at være til der, fordi porten altid står åben - så skal der varer ind, så skal der varer ud.. Og vi kan blive med at bede om at få den lukket eller gøre det selv.. 5 minutter senere er den åben igen.
Hvad pokker gør vi når det bliver rigtig vinter med sne og det hele.. Så dør vi da af kulde dernede.. Sidder med istapper på næsen?

Nå nok negativt om det sted der.. Jeg gør stort set hvad jeg kan for at komme væk, men det er bare så frustrerende og opgivende at få afslag på afslag.

Af positive indslag, har jeg taget en beslutning. Har altid haft lyst til at begynde at synge i kor igen, men da vi boede i Aabenraa, var der ikke noget af interesse.. Jo, noget der lå i Sønderborg, men det var for langt når vi ikke havde bil.
Herovre er der et fedt kor, men havde sagt til mig selv at jeg ville vente med at starte til efter jeg havde fået arbejde.. Ved ikke helt hvorfor, måske fordi jeg følte jeg ikke burde bruge energi på det, før end jeg havde fundet noget arbejde.
Men ændrede min beslutning forleden.. Og har nu været til kor 3 gange. Det er SÅ fedt.. Mit liv for øjeblikket er ret utilfredsstillende.. Intet arbejde, knas i privatlivet, kun lige penge til at overleve.. Så det er fedt at dyrke noget man brænder for.. Og det gør jeg virkelig for det gospel.
Mine arbejdskollegaer har kommenteret at jeg burde gå til det flere gange, for jeg var i så godt humør om tirsdagen når jeg havde været til kor, hehe..

Hvad sker der ellers.. Tjah, der har været en del knas mellem kæresten og jeg.. Jeg ved ikke.. Vi elsker hinanden, men det er bare som om at når der er økonomiske problemer, så kan vi ikke rigtig enes. Vi bliver begge frustrerede over det og lader det vel gå ud over hinanden. Dumt.. Men det frustrerer os og så har vi tendens til at snerre af hinanden, for hvem skal det ellers gå ud over? Ikke særlig logisk, men..
Jeg tror det hænger sammen med at vi jo flyttede herover for at der skulle ske noget mere på flere planer, bl.a. arbejdsmæssigt.. Og så er det vel naturligt at det frustrerer os begge at vi ikke er kommet nogle vegne endnu.

Ellers sker der det, at kæresten er i gang med at tage erhvervskørekort.. Han dumpede sin teoriprøve forleden fredag, men bestod den så mandagen efter.. med NUL fejl.. Pisse flot.
Og i dag er han oppe til køreprøven.. Uha, jeg er nervøs for ham, men håber på det bedste og krydser fingre alt hvad jeg kan.. Hmm, svært når man sidder og skriver, hehe..
Det er ufatteligt alle de prøver de skal igennem for at få et taxa kørekort.. De skal kunne meget..
Det er ikke noget man ligefrem bliver rig af, hvis man kører fast.. man får kun 25 % efter skat af hvad man kører ind.. Men det er også mest ment sådan at han kan bruge det når han får fast job, til at få lidt ekstra penge i kassen indimellem når han har tid og overskud til det..

Ellers er det begrænset hvad her sker.. I weekenden skal vi til Nyborg og besøge min far... Han har fødslesdag, så mon ikke han ville blive glad for et par hjemmebagte boller.. Og så skal vi til indflytterfest i Aabenraa.. Godt vi kan låne bilen.. Det er lækkert ind imellem, også selvom den bestemt ikke er af bedste kvalitet.. Vi har også lånt den en del mens kæresten har været ved at tage taxa kørekort, så han kunne få noget vejkendskab i Odense.. Der er mange veje for en sønderjyde at kende, hehe..

Jeg vil smutte igen kære dagbog.. og evt. læsere..

Mismismiav.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Positivt og negativt! er publiceret 06/10-2004 11:22 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.