15 år siden

Overhalet indenom

God bagjul, kælke skade, ...
Kianna Kitte...
1 år, 5 måneder siden
Upsize VS downsize?
Kianna Kitte...
1 år, 8 måneder siden
Titte bøhh
Racuelle Hei...
5 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
7 år siden
Julefrokost med at par sm...
Carsten Cede...
5 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
5 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
3 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
7 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
5 år siden
Said Mansour...
Kianna Kitte...
1 år, 4 måneder siden
skulderklap
Jette Peters...
4 år siden
Jeg kan ikke nå's!
Katrine Søre...
6 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
5 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
7 år siden
Jeg er blevet vegetar...
Kianna Kitte...
1 år, 4 måneder siden
At skue hunden på hårene
CamillaJe
7 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
8 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
5 år siden
Som sædvanlig har min far det bedst i overhældningsbanen, og også denne gang er kan kommet uventet og hurtigere frem end jeg havde regnet med !
Jeg har nævnt over for ham, at jeg synes at han skulle undersøge hvordan reglerne er vedr. at modtage pension som selvstændig, set i lyset af at han har haft en betydelig nedgang i arbejdstid / indkørsel ! Men med så meget andet, så han har glemt at spørge revisoren !
I dag bragte han selv tanken om pension på banen, da jeg var hjemme for at aflevere bilen. Hans rengøringskone var der også, og i et øjeblik hvor han var ude af syne, fortalte jeg hende om min underen over hans pludselige interesse for pension ! Hun fortalte at han tidl. havde nævnt det over for hende, og han havde givet udtryk for at have svære og svære ved at tage de fulde folk.
Jeg viste godt at de hang ham ud af halsen engang imellem, da han ikke har evnen til at takle dem, og lade evt. ” dumme ” bemærkninger glide ud i sandet ! Men der fra til at stoppe, troede jeg ( grov sagt ) ikke skulle ske før han stillede træskoene. En mand som stort set har kørt 365 dage om året, og ikke har andre fritids interesser end cykelløb i fjernsynet om sommeren, og hans hunde. Hvordan skal han få tiden til at gå !

Jeg har tidligere talt med ham om overdragelse, men det var lige før at det kom manden for nært ! Hans arbejde er hans livstykke - hans identitet – hans stolthed ! Tanken var at være den hjælpende hånd til en gliderne overgang til pensionsalderen. Intet skulle være anderledes end nu, end at der kom et andet navn på girokortene. Vi skulle begge have den samme arbejdsmæssige funktion som hidtil.

Meget er blevet anderledes de sidste par år, og han har ændret sig. For mig at se er det gået drastisk ned af bakken for ham siden hans bekendtskab med påhænget ! Han er blevet ” gammel ” og udslidt at se på. Ham der før var pligtopfyldende, er blevet sløset. Hvad der før var orden i, er i dag kaos for ham og han lader stå til !
Jeg fandt i dag en rykkerskrivelse fra kommunen ang. nogle papir vedr. hans nye bil. Det er over 14 dage siden han har modtaget brevet, og han har endnu ikke fået bragt det i orden ! Det kan faktisk udløse en bøde af politiet hvis vi bliver stoppet.

Jeg troede at der ville gå nogle år før jeg fik ham ” vippet ” af pinden, men det ser ud til at tiden er gået hurtigere for ham end jeg havde regnet med ! Hans parkinson syge spiller helt sikkert også en rolle, og han er bekymret for om den vil udvikle sig !

Jeg er bekymret for ham !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Overhalet indenom er publiceret 16/08-2005 20:24 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.