18 år siden

Lørdag aften for en dødeligt så

1-09
Halina Abram...
6 år siden
Gode karakterer og en for...
Camilla Ahle...
5 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
9 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Jamen det var jo sjovt
Kellany Bram...
11 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Forberedelse til eksamen
Annabell Nie...
10 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Noget om helte
Camilla Rasm...
7 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Påske
Hanna Fink (...
8 år siden
Dawn Under
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kære DagBob

Lørdag aften, klokken er lidt over 22, Bob sidder i natbukser, bar overkrop, dyne, samt de 3 nye fine ar, og diskutterer med Dødens halvbror "Koma". For dælen det kan sgu´ da for satan og helvede ikke blive ved med at gøre ondt i den mave?

Det er faktisk ikke specielt morsomt at være på dødens rand med piller der ikke virker bedre end tic tacs. Det må man dog give de flinke mennesker henne på Bispebjerg, de er snu nok. Man skal endelig ikke udlevere for stærk medicin til døende patienter, de har jo ikke brug for det. Næ, så hellere give dem noget placebo, og beholde de gode ting til personalefesterne. Hrmpf...

Bob har en god ven der er læge. Han har tilbudt at skaffe noget bedre. Men det har Bob afslået, ligesom han har afslået overraskende mange tilbud om hjælp til indkøb, og kedsomhedsafværgende besøg. Det er jo meget rart at vide der er folk som gerne vil træde til i en nødsituation. Det kunne også være mægtigt rart at finde ud af hvorfor Bobs standardsvar har udviklet sig til "Nej, det behøver du ikke, jeg klarer mig fint. Men tak, det var sødt af dig". Lige nu kunne det nemlig være meget rart med lidt besøg. Men okay, så skulle Bob jo nok rydde op, og det gider vi ikke lige nu.

Men hey...hvor er alle de flinke folk henne i hverdagen? Bob gider ikke rigtigt det der med at købe ind. Hvorfor tilbyder folk ikke hjælp til det i hverdagen? Hvorfor skal de absolut vente til man ligger og holder fast i livet med det absolut yderste af sine nedbidte negle? Det ville da være for lækkert med folk til at købe ind. Dagligdags indkøb naturligvis, sko og tøj ville Bob naturligvis ikke lade andre klare.

Hvis Bob kunne få hjælp til dagligvareindkøb ville hans liv være perfekt. Eller næsten perfekt. Så ville han kun mangle hjælp til at rydde op, gøre rent, lave mad og tage til familieting. Men SÅ ville livet også være perfekt. Jubiii....


Hmm....måske også lidt hjælp til at slukke fjersynet? Bob er 4 National Geographics og to Adventure World bagud, og han kløjs noget i "Hellligt blod, hellig Gral". Det plager ham, så man skulle mene at disse dage på langs ville være en kærkommen lejlighed til at få indhentet det forsømte? Men næ nej...Bob tænder trofast for fjernsynet og computerne, og får derfor ikke læst så meget som han gerne ville. En ren skandale, især i betragtning af det markante fravær af interessante tv programmer i Bobs fjernsyn (Og Bob kører ellers fuld pakke). Hmm...Bob må vist hellere tage en alvorlig snak med sig selv, men det må blive senere, nu er der Elton John special på VH1.

Bob

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lørdag aften for en dødeligt så er publiceret 20/05-2006 22:28 af ShopBob.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.