Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Og tænk engang, jeg flytt...
spinosi
10 år siden
Lidt jul og juleferie
Michala Esch...
15 år siden
Karrusellen af Kaos - Kas...
Kasper Lund ...
7 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Spand med sand, der skal ...
Michala Esch...
6 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
8 år siden
Nu er vi snart færdige
Ragnhild Bac...
10 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Mit lys brænder
Tine Sønder ...
10 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
1 måned, 27 dage siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
7 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
2 måneder, 20 dage siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
10 år siden
Frikadelle sved & æggepru...
Racuelle Hei...
9 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
11 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
7 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
Hvor er det dejligt at det er forår... Det giver mig meget mere spontanitet, og lyst til at se mennesker. Jeg er ikke sådan en vinterdeprimeret én... Bare sådan én, der helst bliver i sin hule til vejret er godt ;)
(Og så tror jeg også bare jeg er blevet meget bedre til det dér med at være spontan, og ikke behøve at kende dagens forløb senest aftenen før).

Igår formiddags på arbejde modtog jeg lige en sms fra Camilla og Jan, om vi ville med ud og svømme fra 17-19 (altså selvfølgelig med børn og det hele).
Tænkte først "Åh, nej, det går jo ikke, klokken bliver mange så, og jeg har også først sent fri fra arbejde..."
Havde ikke tid til at svare lige dér, og gik så og overvejede hvorfor det egentlig ikke gik det dér med, at det blev sent før vi kom hjem, og jeg først havde halvsent fri... Og kom frem til at selvfølgelig gik det... "Det er lørdag imorgen og vi kan sove længe... Jeg har halvanden time fra kl. 'jeg-har-fri' og til kl 17, og skal kun nå at hente børn og så hjem og pakke badetøj og håndklæde og shampoo... Hvad var det lige problemet var?!?"
Bo ville også gerne med, og jeg ved ungerne elsker det... Så vi tog med. Christina tog også med.
Helene var først lidt nervøs med alt det vand - koldt og dybt (for hende). Men med badevinger og -bælte blev hun hurtigt til en rigtig vandhund :) Hun lavede løbe-/cyklebevægelser under vandet... Ikke den mest effektive metode til at komme frem, men det virkede... Vi lærte hende så lige at kombinere det med nogle armbevægelser, og så svømmede hun rundt - stolt som en pave :)
Lucas elsker jo bare vand, og legede og pjattede fra start til slut...
Mig og Camilla kom til at være lidt kedelige... Helene ville efter et stykke tid, gerne hen i børnebassinet, og vi gik med. Der var vandet dejligt varmt, og vores trætte kroppe begyndte at slappe af efter en hård arbejdsuge, og vi vidste begge, at vi ikke kom tilbage i det kolde 'voksenvand'.
Vi mødte et forældrepar, som Daniel og jeg i sin tid gik til fødselsforberedelse med. Smilede pænt hej, da jeg så moren i omklædningsrummet. Tror hun kunne genkende mig, men ikke helt placere mig. Det var sjovt at se deres pige, som blev født omkring samtidig som Lucas. Kan huske vi lå på hospitalet sammen...
Bagefter tog vi hjem til Camilla og Jan, der bor 5 minutter derfra, og bestilte pizza og så Disney Sjov. Så kom Kasper også med. Super hyggelig aften, men ungerne blev hurtigt trætte ovenpå børnehave/skole og svømmehal...

I dag skulle vi så have Camilla og Jan, Christina og Kasper og Pia og Claus på besøg... Nu har Bo og jeg været sammen i 3½ år, og jeg synes ikke rigtigt vores familier kender hinanden endnu, så da Pia og jeg havde lavet en aftale om, at hun ville komme ud og tale med Helene (hun er ved at skrive en børnebog), foreslog jeg, at alle mine og Bos søstre og kærester skulle komme og spise og hygge sammen. Maja og Martin kunne desværre ikke, men vi andre kom (bortset fra Kasper, der måtte melde pas da tiden kom, fordi Christina vist havde kørt ham flad på shoppingtur).
Det var en rigtig hyggelig aften, og skal helt sikkert nok blive gentaget. Camilla og Jan går rigtig godt i spænd med Pia og Claus (sådan fornemmer jeg det i hvert fald), så ingen pinlig tavshed, selvom vi ikke er en sammentømret gruppe :)
(Jan og Claus kender naturligvis hinanden fra Bos utallige computertræf, men det er alligevel begrænset hvor meget man lige får talt sammen, når man har travlt med at skyde på hinanden... Det bliver vist højest til en "ARH! Hvem var det der skød mig?!?" "HAHAHAHAAA, jeg fik dig!")

Men nu har jeg så også set Christina 3 dage i træk - vi løb jo i torsdags - ud til en ruin-bunkers, der ligger i deres udlejers plantage. Kom til at tænke på min drøm ("Beskeder fra Cancelot") og måtte fortælle Christina om den... Hun synes vores roller var temmelig typiske for os... Det synes jeg jo sådan set også... Det er ret sjovt :)
Bo var taget med ud til dem, så ham og Kasper sad derhjemme og spillede på Christina og Kaspers nye PS3. Vi blev til aftensmad - grillmad. MUMS :)

Og så skete det umulige her til aften (gad vide om der er to torsdage i denne uge??!):
Vi fik lokket Camilla til at oprette en travian konto :D
Hun plejer jo at være udenfor, når vi samles, fordi alle vi andre sidder og taler internt om spillere fra alliancen, og hvem der skal nakkes og den slags... Men nu er hun med... Weeee :)
Hun har fundet et fint navn, og har planlagt bynavne nok, til at hun i hvert fald er nødt til at grundlægge to nye byer... Så tror hun hænger ved :D

Men nu er jeg træt!

Sov godt.

Michala

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Svømmehal og søskende. er publiceret 13/04-2008 01:22 af Michala Escherich (Machula T.).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.