15 år siden

Bær som vin

At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Personlig udvikling
Rud Stenfisk...
2 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Lyden af livet
Hannah White...
8 år siden
Det dér med dyr...
Michala Esch...
9 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
2 dage, 7 timer siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Glaskuplen
David Hansen...
2 måneder, 11 dage siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
7 år siden
How it all began...
Shirley Shei...
8 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Første kritik godt modta...
Bella Donals...
8 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
9 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
7 år siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
D. 12.12.15
Racuelle Hei...
8 år siden
Hvor er det dejligt at høste frugten i mundrette stykker sidder de tæt stikkelsbærene, minder mig sikkert om sommeraftenerne sammen med vennerne hos mine forældre med masser bær.
Stikkelsbærene er supersøde og tæt på overmodne synes næsten de smager som sød vin måske er det også tæt på en gæring starter kan jo lige så godt spise dem inden længe de sprænges af søde safter.

Idag har jeg også plukket 42 små busktomater har allerede spist mindst 10 mon jeg så kan spise aftensmad.

Hvornår lære jeg det?? i aftes gav jeg mig til at male træværk på carport udhus ååå da jeg havde 2 bøtter billig træbeskyttelse startede jeg med det ååååå Nu sidder jeg så her og fortryder jeg ikke bare kørte det billige sjask væk der er simpelthen for få farvepartikler i til at det bliver dækkende pænt og ensartet. Jeg har jo været der før da jeg malede sommerhuset som ikke blev pænt før jeg puttede mærkevare på som jeg enda fortyndede med olie for det bedre flød på penselen.

I Lørdags var vi i Kolding hos Irene og Jonas rydde op i den bagerste del af deres have mens de holdt male træværk dag hmmm jeg kan mærke at det kunne jeg ikke jeg ville ikke kunne have et hus fyldt med mennesker med hver sin pensel uden skræk i sjælen måske er jeg perfektsoinist skal selv og i eget tempo.

Men mig og kæresten rydede op bagerst i haven på toppen af bakken på deres skrånende grund de er jo ikke super havemennesker endnu ååå ved ikke hvad man gør, jeg gætter på der er 25 m højdeforskel fra bagerst i haven og ned til vejen med trailer have affald. og vi stod med et brumbær krat på 8 x 15 m uigennemtrængeligt rivende busskads,jeg kunne slet ikke oversku opgaven og tænkte vi må da kunne brænde det heroppe for jeg var jo træt bare en gang at gå op med saksene.

Egentlig forestillede jeg mig at alt det friske brumbærkrat ikke ville kunnet brænde men det vidste sig at jeg godt kunne starte et bål midt i krattet som vi kunne fodre med vådt og tørt efter flammernes størelse. nå men nu er 2/3 af området ryddet det er helt fantastisk vi er så lidt i tvivl om man med pressening i 3-4 måneder kan stoppe roden i straks at sende et nyt brumbærkrat til vejrs..

Nabopigen har lige været her jeg ved ski ikke jeg har hørt mange fantastiske historier fra hende af hun tog mig stort set nøgen her i hængekøjen. hun havde brug for at få hendes mobiltlf låst op (tastaaturlås) ved ikke hvad jeg skal tro idag fortalte hun at hun er blevet voldtaget herude ååå nu skal huset sælges fordi hun hele tiden overfaldes. Men jeg har hørt mange historier fra hende om politiet kom spærrede min indkørsel mm hvis ikke jeg ville være med til at betale penge til vejgrus offentlig vejsyn mm.

I lang tid troede jeg på hende men det er altså endt med at jeg jager hende væk når hun kommer idag så hun meget sølle ud og kan kun sige stakkels pige. som føller sig forfuglt af alt og alle.

Nåååååå flere søde stikkelsbær hhmmm aftensmad?

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Bær som vin er publiceret 29/07-2008 18:38 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.