Virkelighedens Manuel
Anders Husma...
8 år siden
STÅR PÅ EN SKILLEVEJ
ingelnielsen
9 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
9 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
7 år siden
En sodavandsmaskine for e...
Olivia Birch...
7 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
6 år siden
haft en stille weekend
Martin Micha...
2 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
4 år siden
bare træt...aldrig alene
Kenny Raun (...
8 år siden
Faldskærmsudspring - Kasp...
Kasper Lund ...
5 år siden
Nu se dig selv !
Søren Sørens...
2 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
7 år siden
Er der en mening?
Jønsse
5 år siden
Hey dagbog, idag har jeg set mere på de videoer der omhander 2012. Jeg har hørt på en del bullshit idag, men det er spændene, givet..jeg kan især godt lide at finde fejl..jeg kiggede ikke så meget på planet x teorien idag, da man jo burde kunne se den med det blotte øje nu..men altså..show me the money.

Ok, den næste langt ude teori er, at gud vil sende jesus i spidsen for en hær og jordens hære vil stå sammen i kamp imod hvad de tror er en trussel. - hmm, tja ifølge de troenes egen bibel kom han ikke just i spidsen for en hær sidst? så hvorfor skulle han gøre det denne gang, hvis overhovedet. ikke at jeg tror på, at nogen kommer 2012. Så er der dem der simpelthen ville sige, at gud ødelægger jorden..så tænker jeg på sodoma og gomora lignelsen..fra den samme bibel de kender til..tro ikke gud ville gribe ind så længe der findes bare 1 menneske fri af synd..og der fødes millioner af babyer...de kan da ikke være fyldt med syn...og så kan man sige, ja..men så fjerner han bare de folk uden..ok,..men har børn ikke brug for deres mor og far..uanset hvordan de er (næste) så hvad ville de babyer ikke tænke om en sådan dom omkring deres forældre...jeg tvivler på, at en gud vil påtage sig dette..omni alvidene og med en vilje af de bedste.

så er der historien om aliens der skulle komme, både gode og onde..men hvorfor skulle de komme? her er en krigerisk race..nogle steder..der ikke er særlig venlige over for fremmede, og hvor befolkningen bære våben mange steder..ok, kan du se reklamen..tag til jorden..og bliv skudt fordi du ser anderledes ud, og tror på noget andet..det sker allerede idag. og hvis jeg skulle indvardere en verden som alien..ville jeg nok vælge en planet med færre nucleare våben..da det kan ende med at jeg ikke får noget ud af det, men blot mister. Nogle af de teorier er så langt uden for logisk rækkevide..imo. men det er sjovt..man er så vandt til, at hvis nogen laver en dokumenter over noget, så passer det nok.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 2012 er publiceret 19/01-2009 22:21 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.