dag nr. 4 på Fyldepennen....
Gaffa Brandt
8 år siden
Kaos?
Per Z
7 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
6 år siden
Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
8 år siden
Introduktion til mig
Anne Olsen (...
6 år siden
Så er vi nået frem
Ragnhild Bac...
8 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
5 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
8 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
7 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
11 år siden
Min første Fantasy novell...
JesperSB
9 måneder, 27 dage siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
6 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
3 år siden
sulten
Sunstar31
7 år siden
Fredag 21 Marts - 2014
Sine Simonse...
7 år siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
7 år siden
Torsdag d. 3/8-2018
Smukke Emma
3 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
5 år siden
poop
Regitze Møbi...
7 år siden
Fremtid og nutid
Lisa Brøndbe...
10 måneder, 16 dage siden
10.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
8 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
7 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
7 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
4 år siden
Houdini - Kasper Lund
Kasper Lund ...
5 år siden
Ryddedag
Sunstar31
7 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
7 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
7 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
9 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
9 år siden
Påske
Hanna Fink (...
5 år siden
Hverdag
Hanna Fink (...
3 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
6 år siden
Den sol og varme er ikke bestemt for lyshårede med sart hud. I mit univers er 20 grader rigeligt. Af samme grund bevæger jeg mig helst heller ikke til stranden før efter kl. 19.00. Har kun været brun en gang i mit liv, og det var i år nittenhundrede og Karl hvidkål på en sommerlejer. Enten er jeg til hvide sande eller Rødby. Men skidt. Plejer at sige, at hvis jeg får hudkræft, så er det ikke pga. solen.

Øv. Fik lige væltet det sidste glas rødvin, af de fire flasker der røg indenbords i går aftes. Vi holdt lidt tam tam sammen med drengene, deres kærester og svigerforældre. Der er kun en uge til den store skal til Afghanistan. Det er meget med blandede følelser at sende ham af sted. Vi respektere hans valg, selv om vi helst vil give han stuearrest til han kom på andre tanker. Vi skal med ud og sige farvel på kasernen. Er forberedt på at Claus og hans ex kones reaktion. Det er selvfølgelig også hårdt ved mig, men jeg er til tider lidt langsomopfattende, så den kommer som regel senere. Det er Claus´s arbejdsdag, men den inddrager jeg. Hvis vejret er til det, så pakker jeg lidt mundgodt, en flaske vin, og tager manden og hunden med over i skoven.

Min far ringede i går. Spurte om vi ikke skulle tage til Tyskland i dag, nu hvor der var hviledag i Tour de france. Jeg afslog da mine svigerforældre stadig var her. De er så siden taget af sted, da de havde lovet at være barnepige hos min svigerinde i morgen. Jeg lovede at komme ned til ham i dag med nogle kontanter. Det er sådan lidt rodet, da jeg ikke har hans dankort mere. Så jeg hæver penge i min bank, for derefter at tilbageføre dem via netbank. Han ikke rigtig håndtere dankortet. Bliver forvirret omkring det med koden, selvom jeg har prøvet at gøre det simpelt for ham.
Havde lidt kage med, som faldt god jord hos min hans søde tand. Han vedtog, at nu det ikke blev Tyskland, så kunne vi tage ud og købe nogle shorts. Som sagt så gjort. Fandt nogle med elastik i, så han ikke skulle være besværet mht. evt. ble. Han talte også om hans manglende sandaler, som jeg mener at have smidt ud, da de var i stykker. I min fars univers skal der meget til før man smider tøj og sko ud. Har haft en kamp med ham mht. at købe nye bukser. Hvis de er for store, så tager man bare livrem på., Det betyder ikke noget. At hans forhenværende foretrukne arbejdstræsko, var ofte også fuldstændig slidt, men det var også bare en bi ting. Købte af og til nye til ham, og smed i det skjulte de gamle ud. Han opdagede det selvfølgelig på et tidspunkt, men der var det for sent.

André ringede i formiddags. Han var lidt oprørt. Havde haft en samtale med den stedfortrædende på bostedet. Grunden til at han netop bor hvor han gør, er at han er doms anbragt. Den 10/8 skal sagen tages op for retten, da det er 5 år siden. André håber at dommen bliver hævet – hvilket jeg set med hans øjne godt kan forstå. Jeg derimod håber det ikke, da han har meget svært ved at falde til på et nyt sted. Samtidig vil det også være rart at have bedre tid til at finde et egnet sted. Det som. den stedfortrædende havde talt med ham om var, at hvis retten ophævede dommen, så var det ikke sikkert at kommunen forsat vil finansiere de nuværende foranstaltninger. Det fik han vendt om til, at så stod han på gaden fra den ene dag til den anden – hvilket han selvfølgelig ikke gør. Jeg ringede og talte med stedfortræderen, for at høre det fra hendes side. Hun sagde bla. at de ( personalet ) var nød til at forberede ham på evt. konsekvenser af rettens afgørelser, samt kommunen mulige vurdering.
Jeg håber den dag han flytter, at det bliver til en slags bo fællesskab med egen lejlighed, så han føler at han er mere selvstændig. Hans ide er umiddelbart egen lejlighed, med besøgende personale udefra mht. hans medicin. Prøver at bearbejde ham i den anden retning. Han ved at hans medicin er en nødvendighed, men samtidig også, at han i perioder kan få det skidt alligevel. Der hvor jeg vil hen er, at der er noget personale som han kan henvende sig til, så han enten ikke lider i stilhed, eller laver noget dumt når stemmerne melder sig. Må i første omgang vente på rettens beslutning, og så handle derefter

Mht. hans økonomi, så endte det med at jeg fik et møde med bankrådgiveren Han har bestilt forskelligt fra nettet. Ført penge rundt på div. konto når han ikke har haft flere osv. Det virkede ekstremt indviklet og rodet. Vi fik strikket hans budget sammen, og det viste faktisk at der var 2000,- for lidt indbetalt på hans budget konto pr. mdr. Det er der så lavet om på, samt sat en spærring mht. hævelser. Han har ønsket 100,- mere i lommepenge om ugen – hvilket han også fik. Så det han fremover tjener i Føtex, skal i store træk ind på opspærringen. Der skal selvfølgelig også være plads til evt. gaver etc.

Vil slutte dagen med at sætte mig ud i haven, og nyde den milde brise.

Ps. Øv det er begyndt at regne.....

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ej solstik her er publiceret 21/07-2010 22:42 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.