Tøjvask for fulde gardiner ;O)

Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Tømmer lige rygsækken.
Neola
3 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Det vildeste liv
Christian Ba...
9 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Anden bog started
JesperSB
3 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Med hovedet et vist sted
Caby
9 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Dagen tiltaget med 32 min...
Hanna Fink (...
10 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Ja ja, jeg ved det godt, men sådan er jeg altså...en halvbesværlig størrelse, der forsøger at rumme. Jeg kan ikke lade være...hvad er et liv??? Jeg har åbnet en ekstra fane, og her er Tuben i gang med Strange Fruit...Southern trees bear strange fruit...blood on the leaves and blood at the root...Black bodies swinging in the southern breeze...strange fruit hanging in the poplin trees...
Billie Holliday ser ikke glad ud forstås, men det skal man heller ikke ved blå musik. Hvad er et liv???

Jeg vinder noget af min hørelse tilbage med cochlear implant, mens andre bor i lande, hvor man ikke kan få hjælp til et sådant indgreb. Jeg har lavet mange fejl på mit arbejde, og de ting, jeg skal lære, kan jeg mærke, at jeg ikke kan nå at få ind, tidsnok til at få løst den medfølgende opgave inden dead line. Min niece blev født med kræft, som blev opdaget lige inden hendes 1 års fødselsdag. Hun fik sit øje opereret ud og er nu omtrent ved at være færdig med efterfølgende kemobehandling. Så langt så godt. Hvad fanden er et liv? There, en lille smule tøjvask!

Dido synger på Tuben nu: I will go down with this ship, and I won't put my hands up and surrender...There will be no white flag above my door...

Det er ren harakiri, men jeg vil rumme eller gå ned. Hm, eksistens i følge den røde fremmedordbog: Det at træde frem (gennemskueligt nok med lidt latinsk indlæring), en tilværelse, et liv, en måde at leve på, livsvilkår. Den sidste kan jeg tilslutte mig! Tilværelse, liv og måde at leve på er ren "pro vita". Og det har jeg, som mine gamle dagbøger indirekte afslører, en giga problem med...det der blinde forsvar af livet, der slår døden ihjel. Eller i hvert tilfælde vores evner til at rumme den. Hm, måske der er en bagside ved den forstavelse ex/eks i eksistens: At stå ud af/bort fra. Eksisterns er i min helt egensindige kontekst både livet og døden...fravær af mening og skabelse af mening.

Lige nu venter jeg på næste uges komme. Vil jeg beholde jobbet? Nogen gange handler livet om at vente. Vente og se min niece vokse op. Forhåbentlig uden at blive syg igen. Vente til næste uge, hvor kortene kommer til at lægge sig selv på bordet på arbejdet. Mest af alt venter jeg på et svar fra en blodprøve. Den skal fortælle mig, om jeg mangler et hud protein, således at jeg ikke har en naturlig barriere til at beskytte huden. Så kan man snildt komme til at reagere på at muligt.

Jeg reagerer allerede pænt på parfume, og det virker som ingenting, men jeg reagerer på parfume, der er puttet i opvaskemiddel og vaskemiddel til tøj f.eks. Jeg skal helst holde mig fra restauranter og caféer, for jeg reagerer på deres porcelæn og bestik, med tørre håndflader, brændende mundhule og tunge...kender I den der følelse, når man får drukket for hurtigt af den skoldhede kaffe? At overnatte ude eller købe nyt tøj betyder rød og sprækkende hud over hele resten af kroppen. Fnis, og kan I forestille jer postyret med tøjvask? Man kan ikke bruge vaskeriet som de andre for de bruger som regel parfumerede vaskeprodukter, som smitter af på mit tøj uanset, jeg selv bruger uparfumeret. Man er nødt til at bo et sted med mulighed for selv at installere hvidevaren. Nå, min egen vaskemaskine danser gladeligt can can for mig ved slyngningen til sidst, og vasketøjet er rent, så jeg undgår diverse hudproblemer...Derfor er dether kun til information. Mange ved ikke, at man faktisk er nødt til at isolere sig pænt for ikke at blive hudflettet bogstaveligt talt.

Fugees er sat på nu. Ready or not! God gangstar style. Jeg vil være gangstar og jage eksistensen...gonna fiiiind you and take it slowly...gonna fiiiind you and make you love me. En gangstar, der jager og kan lide, hvad han fanger 1000%.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Tøjvask for fulde gardiner ;O) er publiceret 03/04-2011 15:17 af Camilla Rasmussen (II) (Camra).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.