Danmarksmesterskab i Ribe
Peter
8 år siden
Overgreb avler overgreb
Ansu Orheim ...
3 dage siden
Sort og hvid.
Line Ley Jen...
9 år siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Kaos?
Per Z
9 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Clairvoyant Medie
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Dagen tiltaget med 3 time...
Hanna Fink (...
9 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
9 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Vandet i dag
SeMig
2 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Nyt land
Christian Ba...
9 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
3 hjullers cykel
Halina Abram...
6 år siden
Slot, strand sol, skoldni...
Michala Esch...
15 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Dramatik d. 18.05.03

Jeg var ankommet til skoven ca. 18:30 og var stille gået ned til den hochsitz, ved lysningen, som jeg havde siddet i om morgenen, hvor jeg havde set to forskellige råer, hvor den ene så ud til at skulle have lam, den var nemlig meget tyk.

Allerede lidt i syv kom der en rå gående ca. 50 meter ude, som jeg sad ved, den gik stille i retning af mig, og forsvandt så bag ved nogle træer, ca. et kvarter efter kom den så til syne igen ca. 18 meter fra mig, jeg tænkte ja det havde været fint, hvis det havde været en buk 18 meter passer jo perfekt til et skud med buen, råen gik og græssede tværs over lysningen og lagde sig så ved et træ 25 meter væk, mens hun gik nede foran mig kunne jeg se at hun lige havde sat lam maveskindet hang slap under bugen på hende, så det kunne jo være at det var hende ”den tykke” fra i morges.

Mens råen lå under træet kom der en knaldrød buk ca. 40 meter ude det var en knopbuk kunne jeg se i kikkerten, den havde to små knolde i bast og i kikkerten kunne jeg fint side og se på den, den stod og spiste blade fra et træ og så skulle den lige af med vande og den tissede BAGUD ??? Jeg studerede den nøje den havde opsats dog kun knopper, den havde pensel altså en buk, men den tissede bagud altså en rå ????? Ja man har hørt om dem flere gange, de råer der udvikler opsats jeg har også fået fortalt at hvis man er i tvivl så kan man altid se det på penslen ”får så er der i hver fald en buk” men når den tisser bagud, så er det nu lige så meget en rå, det gjorde i hvert fald at jeg ikke ville skyde, hvis den kom ind på skudhold, hvis den skulle blive skudt for at være en buk, så er chancerne også små for at den har lam, da man siger at tvekønnede rådyr ikke fungere rent forplantningsmæssigt, nå men den krydsede lysningen og forsvandt.

Da råen havde lagt i ca. en times tid rejste den sig igen og begyndte at spise lidt blade, lidt efter kom der en ræv ind i lysningen og satte sig ved et træ 40 meter fra mig, råen blev straks meget urolig og begyndte at løbe rundt om ræven i en afstand på 30-40 meter hun kom helt hen til mig og var helt oppe i den anden ende, hun nærmede sig ræven forsigtig en gang imellem og løb så væk igen i et forsøg på at få rævens opmærksomhed, og jo ræven blev opmærksom på hendes opførsel, og det var som den sad og tænkte, ”hvis hun opfører sig sådan, så må der være mad i nærheden”

Ræven begyndte at gå stille ned mod mig og den var kun komme ca. 5-6 meter da råen satte i fuldt løb hen imod ræven og løb direkte hen over ræven, men for sent ræven havde fundet et lam og jeg kunne hør det skrige om hjælp, men råen stod og så fortvivlet og hjælpeløs til, ..ja tænkte jeg naturen er barsk....

Råen blev i lysningen og løb stadig rundt og hun turde ikke nærme sig stedet, hvor ræven tog lammet, ....så pludselig lød der et højt brøl ca. 30 meter fra mig inde i den tætte løvskov, efterfulgt af flere brøl og spark i jorden, det var helt klar plads bukken der havde hørt uroen og var kommet for at se hvad der var galt, råen begyndte også at skælde ud, det var som om hun ville have ham til at komme ud i lysningen til hende og hjælpe hende, men han blev inde i det tætte, jeg så kun et par glimt af ham, men han fortsatte med at skælde ud i ca. 20 minutter og så blev der ro igen ved solnedgang og jeg listede stille ned af stigen uden at forstyrre råen, der gik ude i lysningen, hun havde fået forstyrrelser nok for i dag...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Dramatik er publiceret 20/05-2003 10:05 af Jægeren.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.