12 år siden

Jobsøgning

En velfærdsengel søges i ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Sandhedens slag - 16.09.2...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Citrontræ
Halina Abram...
6 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Forsvundet novelle! Hvad ...
Bella Donals...
8 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Kors, mand. Søgt tre jobs bare i dag plus en læreplads. Nu er jeg oppe på 4 jobsøgninger. Søgte et job i mandags. Nu kan jeg bare håbe, at jeg får et svar fra et af stederne, eller fra dem alle. Det er bare så svært at finde et tjenerjob og læreplads i nærheden af, hvor jeg bor. Alle arbejdspladserne er KBH. Sydpå er det sværere. Og så siges det, at restaurationsbranchen skriger på tjenere. Ja, hvorhenne? Det vil jeg gerne vide.

Jeg panikker, hver gang jeg søger job, for man går uvidende rundt, og arbejdsgiverne gør det endnu sværere, for de fleste steder svarer de ikke tilbage til en. De kunne da i det mindste skrive et pænt afslag, hvis de ikke står og mangler, eller hvis jobbet er besat af en anden. Jeg hader sådanne arbejdsgivere. Det er almindelig høflighed at give et pænt afslag, så man kan komme videre i teksten. Så står man ikke der, fuldstændig uvidende, og tænker: Hvorfor har jeg ikke fået et svar, jeg har rykket for dem, de har nok mange ansøgninger, de skal læse igennem. Ja tak, men når der så er gået over en måned, og man ikke har fået svar endnu, kommer man til konklusionen, at arbejdsgiveren har afvist ens ansøgning på en meget uhøflig måde.

Jeg kan godt lide at få et pænt afslag, for så kan jeg komme videre. Jeg har ikke hørt fra to steder, hvor jeg hhv. var på en prøvevagt i 11 timer og var til jobsamtale, og det er lærepladser, vi snakker om. De kunne da i det mindste skrive et pænt afslag, hvis det ikke er mig, de har brug for. Jeg er virkelig irriteret på begge steder, for de ville kontakte mig, men har de gjort det? Nej. Så irriterende. For jeg står en situation, hvor et job er meget nødvendigt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jobsøgning er publiceret 16/05-2012 23:26 af Gittepigen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.