12 år siden

Jobsøgning

Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Flot fyr.
Ruth Christe...
7 år siden
Dagene der går
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Hvor er min motivation?
Kasper Lund ...
8 år siden
Drømme
Salomon
9 år siden
Åh ja mere det føles så g...
Maria jayash...
1 år, 1 dag siden
Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
Jeg er ingen namedropper
Olivia Birch...
9 år siden
Bon jovi
Martin Micha...
4 år siden
Vi har fået altaner i vor...
Ruth Christe...
7 år siden
Mere tid. Mere alt.
Anja Lind An...
10 år siden
Kors, mand. Søgt tre jobs bare i dag plus en læreplads. Nu er jeg oppe på 4 jobsøgninger. Søgte et job i mandags. Nu kan jeg bare håbe, at jeg får et svar fra et af stederne, eller fra dem alle. Det er bare så svært at finde et tjenerjob og læreplads i nærheden af, hvor jeg bor. Alle arbejdspladserne er KBH. Sydpå er det sværere. Og så siges det, at restaurationsbranchen skriger på tjenere. Ja, hvorhenne? Det vil jeg gerne vide.

Jeg panikker, hver gang jeg søger job, for man går uvidende rundt, og arbejdsgiverne gør det endnu sværere, for de fleste steder svarer de ikke tilbage til en. De kunne da i det mindste skrive et pænt afslag, hvis de ikke står og mangler, eller hvis jobbet er besat af en anden. Jeg hader sådanne arbejdsgivere. Det er almindelig høflighed at give et pænt afslag, så man kan komme videre i teksten. Så står man ikke der, fuldstændig uvidende, og tænker: Hvorfor har jeg ikke fået et svar, jeg har rykket for dem, de har nok mange ansøgninger, de skal læse igennem. Ja tak, men når der så er gået over en måned, og man ikke har fået svar endnu, kommer man til konklusionen, at arbejdsgiveren har afvist ens ansøgning på en meget uhøflig måde.

Jeg kan godt lide at få et pænt afslag, for så kan jeg komme videre. Jeg har ikke hørt fra to steder, hvor jeg hhv. var på en prøvevagt i 11 timer og var til jobsamtale, og det er lærepladser, vi snakker om. De kunne da i det mindste skrive et pænt afslag, hvis det ikke er mig, de har brug for. Jeg er virkelig irriteret på begge steder, for de ville kontakte mig, men har de gjort det? Nej. Så irriterende. For jeg står en situation, hvor et job er meget nødvendigt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jobsøgning er publiceret 16/05-2012 23:26 af Gittepigen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.