12 år siden

Sygdom, samtale, prøvevagt

Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Skulpturer blev færdige
Poul Brasch ...
12 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
8 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Det grå hår.
Ace Burridge...
11 år siden
SSO - stress
RachelBlack
10 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
5 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
Så kom der en Lille-bebs.
Michala Esch...
14 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Glædelig blæsevejrs-dag!
Katrine Søre...
10 år siden
Glædelig Jul til alle på ...
Poul Brasch ...
9 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
Langt fra Las Vegas
Tine Sønder ...
12 år siden
Mandag sidste uge: Jeg blev ringet op af en restaurantchef: "Hvornår kan du komme til en samtale, hvornår passer det dig bedst?" Jeg svarede, at jeg kunne dagen efter - jeg har jo ikke noget at lave. Aftalen kom på plads. En to-tre timer efter gik jeg i gang med at lave aftensmad og se "Bones" på Tv3. Men så skete dramaet: Min hals begyndte pludselig at gøre ondt. Jeg tænkte bare: Det her sker bare ikke, timingen er virkelig dårlig. I løbet af aftenen blev min hals værre, så jeg måtte lave mig en kande the. Dagen efter havde jeg det ikke godt. Min næse var også begyndt en smule. Jeg lavede mig en god kande the igen til morgenmaden i det svage håb om, at jeg ville gå det bedre. Senere på dagen var jeg så samtalen, som gik fint, med en rigtig dum hals. Jeg har aldrig haft så ondt i halsen. Den var så betændt, inflammeret. Restaurantchefen - han snakkede som et vandfald, jeg fik næsten ikke et ord indført - og jeg aftalte, at jeg så skulle have en prøvevagt om lørdagen. På vej hjem fra KBH skulle jeg bare have noget til min hals, jeg havde så ondt. Jeg stod Nørreport, hvor der er en kiosk, så jeg købte de der Vicks Honey Fresh halstabletter. Jeg åd halvdelen af posen den dag. Jeg havde bare ondt.

I løbet af de næste dage kom min næse for fuld udblæsning oveni min lille halsbetændelse, og min høfeber. Virkelig fedt. Fredagaften var jeg nødt til at lave et dampbad. Jeg var så forstoppet, at jeg ikke kunne få vejret, så et dampbad var min nødløsning. Det hjalp skam også. Jeg fik vejret igen. Jeg havde håbet, at jeg var blevet rask til om lørdagen, hvor jeg skulle på prøvevagt, men sygdommen ville det anderledes. Så jeg tog på prøvevagt med en lettere øm hals og en forstoppet næse. Prøvevagten gik fint nok, til trods for at der var forvirring. Jeg fik lidt ros og lærte noget nyt. Restaurantchefen vender så tilbage til mig, når han kommer tilbage fra sin ferie - han gik af på ferie i fredags, så han var der ikke, da jeg var på prøvevagt.

I søndags var jeg så hjemme hos mine forældre til en god omgang grillmad - det var jo super vejr i søndags ligesom i går. Mine forældre gav mig noget medicin med hjem, da jeg stadig er lidt syg, men i bedring. De gav mig noget slimopløsende og en saltvandsspray. Saltvandssprayen er som sendt fra Himlen. Den virker meget bedre end en allergispray, for den svier ikke i næsen. Det er så rart.

På min 9. dag med sygdom går det bedre, men næsen vil stadig ikke samarbejde, men det skal nok komme.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sygdom, samtale, prøvevagt er publiceret 29/05-2012 13:45 af Gittepigen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.