11 år siden

Oktober, Oktober, Oktober....

En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
9 år siden
Lus og små ligkister
Regitze Møbi...
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
5 år siden
Skraldenyt
Hanna Fink (...
7 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Jeg har en plan
Halina Abram...
6 år siden
Kærligheds og chili
Kenny Raun (...
11 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Oktober.... Min favorit måned på hele året. Hvorfor? Det bliver rigtig efterår. Alle de varme farver kommer til udtryk i naturen og i vores tøj. Min fødselsdag, som jeg holdt, for mig selv, i går. Jeg fik mange lykønskning på fjæsen (Facebook), mange flere end sidste år. Utroligt. De kernedanske, kraftige madretter kommer igen efter at have været lagt på hylden hele den lange sommer. Og selvfølgelig en af mine yndlingshøjtider: Halloween. Jeg elsker Halloween, faktisk næsten mere end jul. Godt nok går jeg fuldstændig amok med julepynt, når det er jul, men når det er Halloween-måneden, så hedder det gys og gru, og jeg kan godt lide en god gyser. Jeg har en keramik græskar lanterne, men jeg har ikke sat et lys i den endnu. Den skal jo stå ude foran min dør og skræmme folk og onde ånder for vid og sans. Og ja, jeg tror på, at der er mere mellem himmel og jord. Nogle ting kan bare ikke forklares af religion el. videnskab. Så er det sagt.

Åh ja, jeg bliver igen hjulpet af min kommune, som jeg ikke rigtig kan lide. Først skulle jeg i aktivering på mit lokale vandrerhjem, hvor jeg har været før. Den dag jeg skulle starte, lagde jeg mig ned med influenza i to uger. Det var virkelig sjovt. Så var jeg på vandrerhjemmet i en uge, og nu er jeg så begyndt på et jobsøgnings-trænings-kursus, som er i den kommune, som jeg hellere vil bo i. Men lige i dag meldte jeg mig syg, for jeg har en dum mavepine, som ikke har sluppet mig siden i aftes. Det er virkelig irriterende. Ikke noget med at jeg har været på toilettet eller noget. Jeg har bare mavepine og føler, at jeg skal kaste op hele tiden, så jeg har det ikke sjovt lige pt. Plus jeg har det, som om jeg er ved at blive syg igen. Jeg vågner op om morgenen og kan ikke få vejret, og min hals er øm. Det er også lige årstiden for, at alle sygdomme har deres storhedstid. Så hvis jeg er ved at blive syg igen, så kan jeg ikke gøre for det.

I min sidste dagbog skrev jeg, at jeg ikke havde inspiration til at skrive, men den er kommet tilbage til mig, så nu skriver jeg igen, men ikke hver dag. Kurset, som jeg er begyndt på, kræver, at jeg står tidligt op om morgenen (jeg er ikke et a-menneske), og så kommer jeg sent hjem om eftermiddagen. Dermed sagt jeg er fladmast og træt, og så har man ikke den store lyst til at skrive. Man tænker mere på at få lavet aftensmad, sidde i noget tid foran tv'et el. computeren, og så gå i seng.

Jeg tror, at jeg vil have mig et stykke lagkage nu. Jeg lavede en pga. min fødselsdag i går. En fødselsdag uden lagkage er ikke fødselsdag, sådan har jeg det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Oktober, Oktober, Oktober.... er publiceret 10/10-2012 17:12 af Gittepigen.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.