Tredje Bog started
JesperSB
2 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
9 år siden
Små og store fremskridt p...
Michala Esch...
5 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Vinter på vej
Mikala Rosen...
11 år siden
Vindstille julefrokost
Olivia Birch...
9 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
7 måneder, 5 dage siden
Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
10 år siden
Læring og andre samfundsn...
Ole Vind Raa...
10 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
15 år siden
De første år
Camilla Grub...
10 år siden
En brutal årstid
Olivia Birch...
8 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Sex
Ansu Orheim ...
3 måneder, 14 dage siden
Nisse-alert
Olivia Birch...
9 år siden
Dagen er tiltaget med 4 t...
Hanna Fink (...
8 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Glædelig Jul til alle
Poul Brasch ...
8 år siden
Lidt om hverdage.
Hanna Fink (...
5 år siden
Inspiration eller fjolled...
Kellany Bram...
10 år siden
Livet er en rejse
Salomon
8 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
10 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
Ferie. Har tilbragt alt for lang tid i Westeros og King's Landing. Sammen med Jaimie, Cercei, Arya og Brienne og mange flere. Mine øjne har langsomt været ved at blive til melboller efterhånden som jeg har tvunget dem gennem små syvhundrede sider på et par dage. Nu er der kun godt hundrede sider tilbage, hvilket tvang mig ud på en længere gåtur ind til Arnold Busck, så jeg kunne erhverve mig den næste i serien. Jeg gik hele vejen derind i min strikkede kjole med musik i ørerne. Jeg havde ellers svoret, at jeg ikke ville bruge flere penge på bøger. På den anden side strækker to begivenhedsløse uger sig ud som et flyvende tæppe under mig. Og når alt kommer til alt er bøgernes pris en billig billet ind i eksotiske og forunderlige verdener. Jeg kom hjem med to A Dance with Dragons og Korrektioner af Franzen. "To meget forskellige bøger", som ekspedienten bemærkede med et løftet øjenbryn. "Til to meget forskellige personer... mig," svarede jeg.
Jeg aflyser Skagen. Jeg har ingen lyst til fest og farver. Jeg har ingen lyst til Lunas lunefulde storforbrug og efterfølgende økonomiske tømmermænd. Jeg har ingen trang det solbrune folkefærd i pastelfarvede poloer og bare fødder i loafers. Mozartbollen forbliver uspist for mit vedkommende.
Til gengæld bliver jeg nødt til at orkestrere en hjemtur. Det bliver ikke denne weekend, men næste. Farmor vil holde krebsegilde. Alle veje går som bekendt til Rom, mens DSB knap nok kører til udkanten - turen koster det samme - til Rom eller til Mor. Jeg er sunket langt ind i mig selv, det er vist derinde, jeg har tænkt mig, at ferien skal holdes.
Det passer mig fint, at skyerne trækker sig sammen som forhænget omkring en hospitalsseng. Så kan jeg ligge her og rekreere med god samvittighed over, ikke at skulle være livfuld ude i solen.

Jeg har tænkt meget over mit liv og mit arbejde. Jeg vil virkelig gerne have den efteruddannelse. Min chef sagde først ja, og undersøgte faktisk også om jeg kunne starte her til september. Det kunne jeg så ikke, og nu har han trukket det mere over i et måske, fordi han vil vente og se, hvad de andre i afdelingen har af ønsker. Det er sådan set fair nok, men han kunne da for fanden lade være med at sige ja,i første omgang så? Anyways.

De vil betale for modulerne, hvilket løber op i ca 150.000 Nu er det bare sådan at på lige netop denne uddannelse er der rejseomkostninger for ca 100.000. Det vil sige en udgift, jeg selv skal afholde. Min chef har lovet at hjælpe med at finde eventuelle fonde, der kan dække dette. Men 100.000 kr over to år. Det er mange penge, næsten fem kilo i måneden efter skat. Det kommer til at kunne mærkes. Jeg kan godt klare det, men så kommer jeg ikke til at købe lejlighed de næste par år. En eventuel efteruddannelse gør det attraktivt at blive, men det er også skræmmende at skulle blive to år endnu. Jeg har faktisk allerede pønset på, at lede efter noget andet. Men det skal lige have en chance her efter sommer. Der er potentiale til, at det kan blive bedre, men det kan ligeså godt blive værre. Den Fede Baby har opført sig skrækkeligt her i tiden op til ferien. Den Store Leder er en usikker og kvapset dreng fra Køge, og som King Joffrey, håber jeg snart at han får noget vin galt i halsen. Der er blevet delt whiplashes ud til alle sider næsten konstant i den senere tid. Vores afdeling er blevet hårdt ramt idet den Fede Baby, fuldstændig har lagt kommunikations stil og strategi om, uden at kommunikere det til os. Jeg ved ikke, hvordan en så inkompetent fedtklump har fundet vej til tronen, men det giver mig ikke ligefrem håb, nu, hvor der skal ansættes en del nye chefer. Han ansætter næsten helt sikkert ikke nogen som er klogere og dygtigere end ham selv. Samtidig må det ganske enkelt være en udfordring at finde nogen, der er dummere.

God Kollega kom tilbage fra Roskilde med en kontakt og et arbejdstip til mig. Han havde snakket med en fra et meget kendt og respekteret firma, som havde brug for en med netop min profil. Det lød interessant og det har rumsteret i mit hoved lige siden. Men orker jeg at kaste mig ud i at flirte med nyt job allerede nu? Det ville måske pynte mere på CVet at stay put. Og hvis man så kunne smide en master i ledelse og innovation på. Men 100.000? Shit.

Nu er klokken snart syv og klokken ni skal jeg i Vester Vov Vov og se Smagen af rust og ben.

....

Seriøst. Få den set. Smagen af rust og ben. En bokser, en spækhugger, en spurv og lille dreng, der ligner en alien. To timers total escape og snot og mascara i hele krydderen. Tåreperser.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vov vov er publiceret 15/07-2013 23:43 af Tine Sønder (neon).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.